Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (812)

plakát

Dům s věžičkou (2012) 

Velmi dojemně a zárověň věrohodně až naturalisticky vylíčena atmosféra v zemi zničené válkou.Beznaděj z budoucnosti,touha po životě,která hraničí s bezohledností.V dnešní době plné dostatku až přebytku dost těžko uvěřitelné.Ale jako ostatně v každé době jsou lidé,kteří neztrácejí svou lidskost a lidé.kteří využijí danou dobu ke svému prospěchu.

plakát

Duna (2021) 

Není to úplně můj šálek kávy,přesto plná spokojenost.Vizuální stránka přinášející pocit,že ten písek je snad všude,hudba,která evokuje temné pocity a překvapivě i herecké výkony.Obdivuji předlohu,knihu,která ukazuje,že skutečně se člověk nemění a jen jiné kulisy připomínají,že se čas posouvá.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Všechno už tady napsali ostatní,tak já jen dodám: miluju Javiera a Stellana.

plakát

Dunkerk (2017) 

Připoutána k sedačce a vtažena do děje.Dlouze doznívající pocit diváka,že tam byl.

plakát

Důvěrnosti (2007) 

Film mě velmi potěšil.Je možná objevem pro některé muže a asi i hodně žen,že onanujou taky dívky.Vůbec se nejedná o nymfomanky,ale asi o 10 procent žen, které mají k sexu kladnější vztah,podobně jako skoro všichni chlapci stejného věku.A u nich se tomu nikdo nediví.Bohužel to nechápou chladnější jedinci, kteří v tom věku necítí vůbec nic a bohužel jim to někdy vydrží po celý život.Je mi jich líto.

plakát

Dva papežové (2019) 

Neuvěřitelné herecké výkony.Je- li to pravdivé ví jen bůh.Ale asi to není podstatné.Přiblížení života současného papeže se zřejmě zakládá na pravdivých údajích a pro laika je velmi zajímavé.

plakát

Dvě léta (2022) (seriál) 

Dávám 3 za krásnou přírodu. Hned bych se tam rozjela. Příběh zajímavý,ale vyprávění zdlouhavé. Pointa je poučná,ale nic nového.

plakát

Dým bramborové natě (1976) 

Pan Vláčil ten fakt uměl.Už jsem samozřejmě film viděla dříve a jelikož se mi pořád líbí tak platí slova pana Menzela.Nedříve na začátku je poctivá řemeslná práce a pak se z něj stane umění.

plakát

El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta (2019) 

Tak nějak už to není úplně ono,nevím proč. Ale potěšilo mě vidět Aarona Paula a jeho další osud. Už to není vzhledem mladíček,ale to se dá přehlídnout. Hůře je na tom Jesse Plemons se svými odhaduji třiceti kily navrch. Ale bavilo mě to.

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Trochu splácáno podivně dohromady,ale neusla jsem tak za tři.