Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Životopisný

Recenze (14)

plakát

Hodinový manžel (2014) odpad!

Něco tak nablblýho a stupidního se opravdu jen tak nevidí. Sice je v tomto paskvilu úžasná sestava herců, která opravdu těžko zachrání nesmyslný scénář s hromadou sračkojidních keců. Jediné co na tomto filmu bylo k smíchu a čemu jsem se ve finále opravdu zasmál, byla ta nesmyslnost celého příběhu, kdy parta čtyřech týpků (Matásek, Novotný, Polívka a Latinák) nevyhraje zápas ve vodním pólu, což způsobí uzavření bazénu, který tyto hochy celou dobu živil.Musí tedy začít podnikat a rozjedou tedy firmu "Hodinový manžel" ..... Ten podnikatelský záměr by byl ještě OK, ale ta zápletka s bazénem???? Mno to snad neee:o) :o) Kdo by dál čekal, že zřejmě čtyři nešikovní bambulové budou zažívat komické situace v domácnostech bezradných žen, tak se nedočká.....Neboť se z nich nakonec vyvrbí specialisté, kteří dokážou spravit i lanovku na Chopok. Přestože to jsou nakonec takoví machři, tak si neudrželi bazén. Jedna trapná hláška střídá druhou. Celý film ztrácí po pár minutách jakoukoliv logiku a vše je na sebe jaksi naslepováno, jen aby tam něco bylo a tvářilo se to jako nějaká zápletka. Potenciál velkých českých herců ve filmu nebyl vůbec využitý. Opět by mě zajímalo: To opravdu nikdo ty scénáře před začátkem natáčení nečte??? Jak jinak může projít taková nelogická debilita. Přece není možné, že by scénáristům došly nápady a jsou na tom tak blbě, že píšou takové hovadiny. Miluji jednoduché "crazy" komedie, ale toto???? To byl fuck běs.

plakát

Zmizelá (2014) odpad!

Pozor Spoiler! Děs běs. Nablblá komunikace hned od začátku mezi "jakože" zaláskovanou dvojicí Ben Affleck a Rosamund Pike, kteří se tak strašně dva roky milovali až se začali nenávidět, z čehož vznikla vyumělkovaně poslepovaná magořina, která neměla ani za mák logiky. Nechápu proč nebyl Affleck okamžitě obviněn po nashromáždění všech důkazů. Místo uvalení vazby si klíďo píďo opustí Missouri a valí si najímat bez peněz prestižního advokáta do NY :o) :o) Policajtům je to úplně jedno, ty si raději opakovaně čtou v deníku a kroutí hlavou kolik krve našli v kuchyni. Ani jsem si nevšiml v tom "napínavém" bijáku že Aflleckova manželka byla velká IT specialistka, neboť naprosto bravůrně zvládla security system v domě Neila Patricka Harrise. Nějak dokázala v security systému nastavit, že dům byl obýván již ode dne únosu (cca před 30 dny). Přitom se do něj nastěhovali pouze na pár dní. A to policistům vůbec nebylo divné. že na kamerách z domu u jezera jsou zaznamenány pouze poslední cca 3 dny neboť zbytek času byl dům zavřeny, zhasnutý, zamčený a zakódovaný, přestože se mělo všechno odehrát tam? A takových totálních hovadin je ve filmu spoustu...nechápu kde se bere taková porce pochvaly na takový velmi podprůměrný thriller. Jediné co lze na filmu pochválit jsou snad herecké výkony a velmi slušná kamera.

plakát

Donšajni (2013) odpad!

Hrůza a děs. Něco tak trapného jsem ještě neviděl. Herecké výkony, které jsem stihl v prvních pár minutách jsou tak křečovité, že je až neuvěřitelné, že takový výkon může podat profesionální herec. Zřejmě po nich ten trapný výkon pan Menzel chtěl, tak holt hráli tak, jak to požadoval režisér. Naštěstí je na přehrávači tlačítko STOP a nemusel jsem se trápit déle než 20 minut. Déle se to nedalo ani vydržet - dokoukat ten film až dokonce se rovná sebetrýznění. V podstatě ihned po pár scénách. kdy policisté synchronizovaně "vybaletí" ze svých kanceláří už je vidět, že se jedná o mega píčovinu.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Výborné drama natočené podle skutečné události. Do děje mě film vtáhl v podstatě ihned od začátku, ještě když je kapitán Richard Philiips doma a odjíždí na svojí plavbu a napětí povolilo až u závěrečných titulků. Film úžasně graduje. Špičkový herecký výkon Toma Hanksa. Velmi se mi líbil i herecký výkon herců , kteří hráli Somálské piráty. Film působí jako pravdivá rekonstrukce drsného příběhu, takže kamera má někdy dokumentární styl, který se střídá s téměř akční podívanou. A k tomu je to celé doplněno perfektním soundtrackem, který celé drama nádherně podtrhuje.

plakát

Rivalové (2013) 

Nádherná podívaná a super zábava. Perfektně vyprávěný příběh dvou šílenců Nikiho Laudy a Jamese Hunta, tak aby to bavilo i diváka, který ví o Formuli 1 pendrek. Skvěle odvedená práce kamery a hlavně pak střihu. Film perfektně odsejpá a nabírá pěkně na obrátkách. Někdy jsem sám sebe přistihl, že u klíčových momentů v závodě ani nedýchám. :o)

plakát

Lásky čas (2013) odpad!

Tak tohle je tragédie,běs a ubohost. Komedie u které jsem se ani jednou neusmál a romantika u které jsem se ani jednou nerozněžnil. Slátanina, která se naprosto vymkla ve scénáři kontrole a ihned od začátku nám servíruje nesmyslné a nelogické situace. Přitom takový krásný námět na romantickou komedii - "Co byste dělali kdyby jste se mohli vracet zpět v čase a opravovat vaše životní chyby ". Taková šance na výborný trhák pro Richarda Curtise, kterému jeho Lásku nebeskou a obě Bridgite Jonesové žeru a jsou mými oblíbenými komediemi, ale tohle je fakt BĚS. Pokud se u této sračky každý alespoň průměrně inteligentní divák zamyslí nad nelogičností všech těch časových přesunů tam a zpět, které nic neřeší, jsou totálně nablblé a nejsou vůbec vtipné, tak ten film musí poslat přece do kopru. Kde se proboha vzalo hodnocení 83%. To opravdu už dnes divákovi stačí předložit něco tak nablblého a on to spolkne? A ještě se snad u toho baví a rozněžňuje a ta debilita příběhu ho nesere? To snad ne?

plakát

Revival (2013) 

Výborný námět, ale scénář totálně na nic. Pár slušných hlášek Miroslava Krobota, ale charaktery postav a zápletky ve filmu jsou zbytečně mimo realitu a na hranici naprosté trapnosti, přitom jsem přesvědčen, že tohle téma se mohlo udělat víc uvěřitelně a víc ze života starých rockerů. Zrovna u filmů od Alice Nellis mývám pocit jako kdyby opisovala některé scény přímo od lidí z jejich domácností :o). O to víc mě pak překvapilo, že REVIVAL dopadl tak křečovitě. Jinak na to jakou to mělo mediální podporu je to úplně o ničem. Jsem rád, že jsem se na to vypravil v létě do kina a počkal jsem si na DVD, neb bych byl po zážitku z kina dost nasranej. Trailer mě totiž do kina dost lákal. Holt se to Alici Nellis tentokrát nějak rozpadlo mezi rukama a nevytáhla z takového výborného námětu to co z toho vytáhnout mohla, neboť jinak se mi její filmy většinou líbí. Prostě REVIVAL pro mě velké zklamání. :o(

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) odpad!

Tak máme tu pátý zářez Smrtonosné pasti. Jsem fanouškem Bruce Willise a zároveň fanouškem téhle smrtonosné série, takže jsem se na tuhle "akčňárnu" logicky velmi těšil. Ovšem zbytečně....ani jsem to nevydržel dokoukat jakej to byl trapnej SHIT. Hned od začátku se sice režisér snaží nasadit rychlé tempo akční podívané, ale byla to jen zmatená nuda proložená rádoby vtipnejma hláškama Johna McClana, abychom snad nezapomněli, jak umí tenhle drsnej chlapík bejt vtipnej. Ano, v minulých dílech se McClanovi ten jeho suchý humor dařil a prostě to patřilo k charakteru téhle postavy a hrozně mě to na něm bavilo, ale tady v té "pětce" je trapnej až k pláči. Prostě se to Bruceovi nějak poslední dobou nedaří a točí jednu sračku za sračkou. Je to už co říct když i já jsem svého milovaného Bruce nedokoukal. Na druhou stranu musím podotknout, že jsem nedávno zkouknul, podobnou jednoduchou "akčňárnu" The Last Stand ze starým Arnoldem Schwarzeneggerem, kde jsem od toho moc nečekal a tady to prostě klaplo a nakonec z toho byla výborná akční jízda, podívaná jaká má u akčního filmu být. Takže sorry Bruci, ale za mě jasnej ODPAD...nedokoukatelné. :o(

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Nuda, nuda a zase nuda. Totální slátanina s naprosto debilním scénářem. Celý příběh je naprosto nelogický. Kde se vzala ta jejich celoživotní láska? …..Nelogický. Kde se vzala ta prestiž velkého Gatsbyho a v čem by měl být tak „GREAT“?…Opět nelogický. A jak přišel Gatsby k takovému jmění za pouhých pět let? ….Nelogický. A takhle bych mohl pokračovat. A ta dramatická zápletka se sraženou rajdou????? No tak ta je spíše k smíchu než k pláči….Kdo tohle vymyslel? A nebo ten PATOS v podobě „divokého“ rozhovoru v hotelu, Toma, Gatsbyho, Daisy a dalších přihlížejících. Z toho už jsem fakt vyprskl smíchy. Z tohoto příběhu jsem spíše rozčarován, než že bych byl romanticky dojatý, že vůbec prošla taková zhovadilost až na plátna kin. Ani ze 3D zpracování, které jsem právě shlédl v kině nejsem nijak okouzlen. Bohatě by mi to stačilo ve 2D, ale nechal jsem se zlákat trailerem na krásný NEW YORK dvacátých let a tak jsem si to chtěl pořádně ve 3D užít. Bohužel …špatná volba a trailer má mnohem větší šťávu, než jakou má potom tahle GREAT stupidita. :o)

plakát

Let (2012) 

Mám rád styl hraní Denzela Washingtona a ve filmu Flight je jeho výkon opět velký nářez. Jak dokázal zase sehrát ten vnitřní boj totální alkoholické trosky. Nádhera. Je vidět, že když má herec nad sebou vynikajícího režiséra, jakým bezpochyby Robert Zemeckis je, tak ze sebe dokáže dostat neuvěřitelné herecké výkony. Původně jsem myslel, že je to film o nějaké letecké katastrofě a nakonec se z toho vyklubal těžkej psychologickej nářez. Samotná letecká katastrofa je teda taky mimořádně natočená. Byl jsem v ustrnutí a bez dechu, než letadlo zbuchlo na zem. Což je co říct. Prostě perfektně až mistrovsky natočené se špičkovým hereckým výkonem Danzela Washingtona.