Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (932)

plakát

Příběh jednoho života (2016) 

Zdařilá novela úsporně převedená na plátno...po první méně zajímavé polovině nabírá postupně na obrátkách a přináší zajímavé emoce rozpadu jedné rodiny. Příběh si zasloužil přeci jen lepší zpracování.

plakát

Odnikud (2017) 

OK drama o terorismu a zoufalé ženě..s dobrým výkonem Diane K., i když hodně levicově nakloněné. Ano, oběti mezi imigranty, co ale takhle pohled z druhé strany?

plakát

Přízrak (2017) odpad!

Otřesný nefilmový zážitek...námět týkající se osamocení a hledání identity možná ok, provedení na úrovni studenta 1.ročníku FAMU. Nesmysly a chyby by vydaly na jednu stránku. Hlavně ale blbosti jako minuty trvající úmorné a nudné jedení koláče způsobem, kterým nikdo nejí, oči v prostěradle (odkdy duchové potřebují otvory pro oči?) atd.Vrcholem nehoráznosti byla komunikace s jiným květičkovaným duchem (smích v kině). Možné ale je, že si režisér dělá z lidí srandu, i když po jeho tiskovce to bohužel není moc pravděpodobné. Spíš je na svůj paskvil hrdý..

plakát

Chlapi nepláčou (2017) 

Natočené poctivě, ale k nekoukání...skupina veteránů s občanské války řeší s psychonanalytikem své traumata z války. Bohužel zdlouhavě, nevěrohodně a pateticky. Škoda, že režisér nenatočil dokument, jak původně zamýšlel...

plakát

Bez názvu (2017) odpad!

Neuvěřitelně nudné a nezajímavé...chápu že někdo točí náhodně na cestách co vidí, ale musí to být něco zajímavého a ne osel na traktoru...

plakát

Lady Macbeth (2016) 

Zejména díky Florence P. stojí za to vidět...tuto celkem slušnou adaptaci o třídu lepší knihy s ponurou atmosférou a hrdinkou, která není takovou obětí, jak se zprvu zdá.

plakát

Popírání holocaustu (2016) 

Zbytečná karikatura Davida I. a fanatická oslava jeho odpůrců...spolu se slabými hereckými výkony znehodnocuje zajímavé soudní drama.

plakát

Personal Shopper (2016) 

Nebýt poslední upadající třetiny, tak to bylo hodně slušný thriller...propojený mírně s duchařinou. Režisér umí budovat napětí jen za použití mobilu a textových zpráv od vraha k oběti a zpět, i díky tomu je hodnocení asi větší, než si film zaslouží.

plakát

Temná je noc (2016) odpad!

Nehorázná nuda....plné nesouvisejících záběrů obličekjů, domů a ulic, aniž se něco stane, snaha o předstírání, že jde o art s hlubokými myšlenkami.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Povedená popkornová zábava.... zdařilé triky, příšerky, akce a humor. Podstatně lepší než Jacksonova opice.