Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (18)

Aoki honó

Aoki honó (1989)

Jediné, co Ryuuichiho Kaizoa zajímá jsou prachy, ženy a hlavně on sám. Jestli si někdo myslí, že ho v tom něco zastaví, tak je na omylu. V Kaizoovi planou modré plameny, on nemá nikdy dost. Ničeho se neštítí k dosažení čehokoliv, co si umane, ať už jde o svádění holek, ponižování nepřátel nebo dokonce opuštění vlastní rodiny. On jde chladnokrevně dál přes mrtvoly.

Slow Step

Slow Step (1991)

Shuu Akiba, boxer, už dlouhou dobu miluje Minatsu Nakazato. Ona však jeho lásku příliš neopětuje. Vše se změní poté, co se Minatsu stane svědkyní nehody a kvůli bandě grázlů, kteří přejeli starou babičku, se ona musí převléci za Marii. Tu ovšem potká nejlepší boxer široko daleko Naoto Kodomatsu, a také se do ní zamiluje. Minatsu je tedy vtažena mezi dva kluky a ze začátku musí vycházet s oběma a neustále se převlékat za Marii, jakmile se to ovšem Shuu dozví, rozhodně ho to nenechá chladným. Do příběhu se poté přimíchají i další postavy jako např. trenér softballu Yamazakura. Podle mangy od Mitsuru Adachi.

Zvedá se vítr

Zvedá se vítr (2013)

Jiru Horikošimovi se zdály dva sny. V prvním vylezl na střechu svého domu a odletěl letadlem, pak ale přiltěl další létající stroj, který jej bombami poslal dolů k zemi. Ve druhém mu vynálezce Capronim vysvětlí, že nemůže pilotovat letadla s vadou zraku, ale může je stavět, což je lepší. O pár let později potká dívku Naoko. Cestují spolu, když v tom je zasáhne velké zemětřesení v Kanto roku 1923. Jiro pomůže Naoko dostat se domů, ale odejde, aniž by jí řekl své jméno. Tím začíná jeho dobrodružná cesta životem. Vyplní se mu sen o stavění letadel? Uvidí ještě Naoko? Dokáže završit svoji existenci a být v životě, který nabízí mnoho otázek, odpovědí, možností a výběrů, šťastný?

Inu to hasami wa cukaijó

Inu to hasami wa cukaijó (2013) (seriál)

Středoškolák Hurumi Kazuhito, jehož jediným zájmem jsou knihy, které miluje, vždy netrpělivě čeká na další díly. Hlavně od jeho oblíbeného autora Akiyamy Shinobua. Jednou si četl v kavárně a přemýšlel o životě, když došlo k přepadení a on se ve snaze zachránit dívku, která seděla u vedlejšího stolu, vrhl na zloděje a ten mu následně prostřelil hlavu. Ale on nesmí umřít, ne dřív než si přečte poslední knihu ze serie od Akiyamy Shinobua. Proto se reinkarnuje na psa. Dostane se do obchodu se zvířaty, kde si ho ona dívka z kavárny vyzvedne. Co je zač a co s ním chce dělat, se teprve ukáže.

Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui!

Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui! (2013) (seriál)

Kuroki Tomoko právě nastoupila na vysokou školu. Je velice krásná, talentovaná a chytrá. Tak jak to, že ještě nemá ani jednoho jediného přítele či kamaráda? Asi to bude tím, že si většinu věcí jen vysnila nebo přebrala z počítačových her o randění. Ve skutečnosti je velice tichá a málokdy s někým vůbec promluví a když, tak jen něco zamumlá, zpraží dotyčného děsivým pohledem štěstí a uteče. Ale přesto se chce změnit, aby nebyla jen nekonečně neoblíbenou a ošklivou holkou, se kterou nikdo nechce nic mít, ale aby měla normální vysokoškolský život se vším všudy.

Pom Poko

Pom Poko (1994)

Film vypráví o mývalech, kteří žijí v klidu poblíž Tokia. Žijí v klidu a míru, dokud se město nezačne rozrůstat. Lidé vykácí jejich rodné lesy a snaží se tam postavit městskou zástavbu. Mývalové se svými schopnostmi přeměny se je snaží zastavit, ale dokáže vůbec něco lidi zastavit, když ani strach, či soucit to nedokázaly?

Směr Země

Směr Země (1980)

Pět set let lidstva dokonale zdecimovalo povrch Země. Lidé Zemi opustili a teď žijí na jiných planetách v uzavřených městech vytvořených k dokonalé kontrole nad obyvatelstvem. "Universe Control" dohlíží na převýchovu dětí. Jen co dospějí, vymažou jim paměť a pokusí se zavést větší pořádek do hlav lidí, aby se záležitost se Zemí už neopakovala. Ale co se nestalo? Zrodila se nová rasa Mu. Zrodili se z lidí a mají nesmírně silnou mysl, která dovoluje i telepatii a telekinezi. Vše ale na úkor jejich chatrného zdraví. "Universe Control" se je pokusila vyhubit, ale pár jich přežilo a postavili loď. Jomy Marcus Shin má právě přistoupit k dospělostním zkouškám a podstoupit vymazání paměti. Ale zjistí díky vojáku Bluovi, který ho s ostatními Mu zachrání před usmrcením, že ovládá též myšlenkové schopnosti. Poté, co zdědí velení nad celým společenstvím nové rasy, bez váhání vydá rozkaz "Na Zemi"!

Igano Kabamaru

Igano Kabamaru (1983) (seriál)

Igano Kabamaru, mladý ninja vychovaný svým dědečkem se dostal po dědečkově smrti do Tokia. Zde chodí do prestižní školy, kterou vede dědečkova bývalá láska.

Kakumeiki Valvrave - Season 1

Kakumeiki Valvrave - Season 1 (2013) (série)

Haruto žije na sféře JIOR a chodí do školy. Je téměř bezstarostný krom jeho citů k Shoko. Vše se změní poté, co Dorssie zaútočí na jejich sféru. Před jeho očima Shoko zmizí pod hromadou sutin. Tohle nemůže nechat jen tak, musí ji pomstít. Nastoupí tedy do záhadného robota Valvrave a s jeho pomocí poráží pozemské nepřátele. Když z robota vystoupí, je zastřelen členem tajné dorssijské jednotky L-Elfem. Jeho vědomí se ale záhadně přesune do L-Elfova těla, s jehož pomocí a zabijáckými schopnostmi je schopen všechny zachránit, dokud nepřijede záchranná flotila. Mezigalaktická válka se zdá být na obzoru a Valvrave v ní bude hrát velkou roli.

Date a Live

Date a Live (2013) (seriál)

Před lety došlo na hranici Číny s Mongolskem k obrovskému výbuchu, který zabil sto padesát miliónů lidí. Následovaly další, a vzhledem k tomu, že nikdo nezjistil, co je vyvolává, byly kvalifikovány jako otřesy prostoru. Mladík Itsuka Shido žije se svou mladší sestou Kotori v japonském městě Tenguu. Ve škole je během vyučování hlášen další otřes. Všichni běží do krytu, ale on se kvůli slibu, který dal své sestře, musí dostat k blízké restauraci, kde by měla jeho sestra být. Otřes ho zastihne na cestě. Jaké je jeho překvapení, když se v místě, kde by očekával kráter, nachází dívka s obřím mečem, na kterou útočí pětice bojovnic s robotickými přístroji. Jedna z nich je jeho sestra. Kotori tedy není tak naivní a dětská, jak si původně myslel. Velí totiž jednotce, která má najít a zničit stvoření, která otřesy způsobují. Jak ale bude reagovat, když se dozví, že i on má zachraňovat svět, a to svým šarmem? Musí totiž pro dobro lidstva tu holku s obřím mečem svést.

Mugen no Ryvius

Mugen no Ryvius (1999) (seriál)

Říká se, že se člověk pod velkým tlakem mění. Na druhou stranu se ale tvrdí, že se jen ukáže jeho pravá povaha. Co z toho je pravda? Jak velký tlak to to musí být? Na 486 studentů, kterým se po sérii děsivých události, sabotáží a vraždění podaří uniknout z výcvikového střediska Liebe Delta na palubu tajemné lodi Ryvius, působí nejen tlak celého okolí, tedy galaxie, ale co je horší, že si vytvářejí vlastní napětí mezi sebou. Skupina lidí snad nemůže po delší dobu žít v klidu a vzájemné rovnocennosti. Vzniknou roztržky, bitvy a revoluce. Nechá se posádka tvořená z mladých horkokrevných studentů strhnout tlakem prostředí a lidskými emocemi láskou a nenávistí v jejich přírodních podobách k děsivým změnám? Dokážou se dostat ke svému cíli? Jak daleko lidé dojdou, aby si zachránili vlastní krk? Sobeckost je jen jakýsi podklad pro to všechno a není jediná z dlouhé řady špatných vlastností, které by se u člověka v krizi neobjevily. Kdo nezneužije situace a lidské ustrašené povahy ve vlastní prospěch, takový člověk má na to, aby zachránil sebe a všechny ostatní.

Yuan yue wan dao

Yuan yue wan dao (1979)

Udatný mladý hrdina Ding Peng se má utkat s vynikajícím bojovníkem Ron Songem, ale v předvečer souboje, kdy Ding Peng chránil život mladé ženy, mu byl ukraden svitek s jeho nejlepší technikou, létavicí. Když na druhý den přijde bojovat, je poražen svou vlastní technikou a obviněn, že byla odcizena Ron Songovi otcem Ding Penga. Po tomto obvinění utíká s hanbou do lesů, kde najde stavení a krásnou Qing Qing. Ta ho naučí bojovat neporazitelnou zbraní, tureckou šavlí. A tak se vrací zpět, aby se pomstil. Dokáže však v sobě urdžet svou lidskou povahu? Převáží čest a oddanost nad arogancí, slávou a bohatstvím? Podlehne moci turecké šavle a intrikám zrádného Ron Songa? Nepříjde nakonec o všechno, na čem mu doopravdy záleželo?

Xiu hua da dao

Xiu hua da dao (1978)

Kdo vykradl pingnanskou státní pokladnu, kdo je vyšívací bandita? Lu Xiaofeng musí najít tohoto zločince. Jeho vyšetřování vede na ta nejnebezpečnější místa. Ve všem mu naštěstí pomáhá jeho síla, chytrost a odvaha. Dokáže společně se svou přítelkyní Xuebing zloděje s mimořádnou zručností najít a zastavit?

Urusei jacura

Urusei jacura (1981) (seriál)

Atarua čeká tvrdá zkouška. Byl náhodně vybrán, aby porazil mimozemského vyzyvatele, zachránil tak pozemšťany, a oženil se s půvabnou Shinobu. V cestě mu však stojí překrásná dcera vůdce čertů. Jediné, co mu stačí k vítězství, je chytit její růžky, což ovšem nebude vůbec snadné, protože Lum umí létat a sesílat blesky. Na otázku, jak moc se jeho život změní, dokáže-li to, a do jeho života vstoupí spousta vesmírných osob, jež chtějí sice různé věci, ale společně se shodují v tom, že Ataru je hlupák, odpoví anime podle stejnojmenné mangy od Rumiko Takashi.

Tairiki Tarō no mucha shūgyō

Tairiki Tarō no mucha shūgyō (1928)

O samuraji, který poráží čerty pomocí své síly a meče, přičemž mu pomáhá jeho kamarád medvěd.

VanDread - The Second Stage

VanDread - The Second Stage (2001) (série)

Hibiki Tokai neustále bojuje se záhadnými a hlavně nebezpečnými Pozemšťany. Konečný střet se blíží. Naštěstí nebude muset bojovat sám, vždyť za ním stojí lidstvo celé galaxie, především jeho spolubojovníci z lodi Nirvána, a teď už spřátelené frakce žen z planety Majale a mužů z planety Tarak, kteří nakonec mezi sebou dokázali zvládnout odlišnosti a spojit se proti nepříteli za záchranu lidské rasy.

VanDread - Season 1

VanDread - Season 1 (2000) (série)

Jedna loď, tři muži a sto padesát žen. Vypadá to jako klasický začátek nechvalně známého od osmnácti let povoleného žánru, ale není tomu tak. Hibiki Tokai pracuje jako dělník v továrně na planetě Tarak obydlené pouze muži. Sérií náhod se ocitne na lodi ovládané pirátkami z planety Majale, kde není jiného pohlaví krom ženského. Tím jeho cesta teprve začíná. Na cestě za smyslem svého života, spojení žen a mužů a záchranou původní planety Země prožije nesčetná dobrodružství a mnoho romantických chvil. Pouze na něm a jeho přátelích teď závisí budoucnost celé galaxie.

Ore no kanodžo to osananadžimi ga šuraba sugiru

Ore no kanodžo to osananadžimi ga šuraba sugiru (2013) (seriál)

Student Eita má jediný sen, stát se lékařem. Mimo tvrdé studium má ještě jednu zábavu, a to je jeho fantazie. Do deníku si zapisuje fiktivní příběhy o svém vlastním hrdinství. Co se však stane, když do jeho života vstoupí krásná Masuzu, která tímto deníkem disponuje? Její jedinou starostí je odmítání nekonečného zástupu nápadníků, využije tedy deníku a donutí Eitu spolupracovat. Jeho kamarádka z dětsví, která se o něj určitým způsobem zajímá, vnese do Eitova zatím poklidného života nevídaný zmatek.

Reklama