Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Haruto žije na sféře JIOR a chodí do školy. Je téměř bezstarostný krom jeho citů k Shoko. Vše se změní poté, co Dorssie zaútočí na jejich sféru. Před jeho očima Shoko zmizí pod hromadou sutin. Tohle nemůže nechat jen tak, musí ji pomstít. Nastoupí tedy do záhadného robota Valvrave a s jeho pomocí poráží pozemské nepřátele. Když z robota vystoupí, je zastřelen členem tajné dorssijské jednotky L-Elfem. Jeho vědomí se ale záhadně přesune do L-Elfova těla, s jehož pomocí a zabijáckými schopnostmi je schopen všechny zachránit, dokud nepřijede záchranná flotila. Mezigalaktická válka se zdá být na obzoru a Valvrave v ní bude hrát velkou roli. (Tsukikage)

(více)

Recenze (4)

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Už né, ty samé charaktery, tenhle typ hrdiny i téhle "animace". To je hrůza. Pořád to samé. Krom prostředí a celkem zajímavé dějové linky nic nového. Možná jenom to , že se tady víc zabíjí, než v tomuhle anime podobných. Celkem ztráta času. ()

Kontractor 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o anime od tvůrců Code Geass musím s politováním říci, že je to natolik špatné jak se to tváří, vypadá a funguje. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdůležitější poznatek za celý seriál? Hikikomori řvoucí "SUPERMARKET!" a deroucí se ven ze své "kobky". Když jsem si to pustila, bylo mi jedno, kdo to tvořil a proč, šla jsem za příběhem (a co si budeme - pořád mám úchylku na bílé/stříbrné vlasy, takže L-elf byl první bod, co mě zaujal a taky důvod, proč se do toho vůbec pustit) a ten mě nakonec zaujal a vtáhl (až na jednu scénu, kdy hlavní hrdina "nevytáhl" a užil si... což bylo docela wtf moment, chvíli jsem si říkala, zda jsem mimo já nebo tvůrci). Na mecha anime moc nejsem, takže jsem byla dost skeptická, možná proto odcházím lehce překvapená a spokojená, do jisté míry i natěšena na další sérii. Chyby to svoje samozřejmě má, ale tvůrci to vynahradili počtem mrtvol ve vesmíru. :D 8/10 (aktualizace 06.05.2024) Po shlédnutí druhé série navyšuji hodnocení na 8/10, protože se mi série líbila jako celek víc než ta druhá. ()

Galerie (233)

Reklama

Reklama