Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 455)

plakát

Stíny v mlze - Královna majálesu (2024) (epizoda) 

Syn cerneho je dbl....Plesl zde hraja taky dmnt, Druha rada je vic ART jako ze max payne - takove to ruralni, aby se to libilo. v ostrave jsem tudle byl a stoji to tam za starou backoru.

plakát

Stíny v mlze - Snadné cíle (2024) (epizoda) 

Policejni obvodni sluzebna u dvou trot.. co si mysli ze umi hrat no jeden urcite ne. Spalkove je zde luxusne ukazano, jak muze jit zivot do pr...

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Max 3 hvězdy...minus hvezda i za to ze jeho "kréédo" profily, nejsou nakonci nijak probrány a tím padem je to celé od začátku milně směřováno nikam...k dedukci z přívěsku.

plakát

Docent - Lesní vražda (2023) (epizoda) 

Prvotní zápletka teorie vs praxe...Zajimavej pohled na policejni praci a system fungovani aparatu s tabulkama a platovým zařazenim. Ramba u zkousky nevi ani to co by mel vedet prumernej stredoskolak a vydedukovat a okecat prumerej student VŠ. Rozdil mezi skrcenim a rdousenim byl mela mit v malíku, i pres to ze to ma vedet i kazdej zdravotnik. Setkáni v kanclu kde to je jak v tanku nemá chybu. Pak se mi libi ze tam vládne Etzler :D. Podle 8 platovku je min kapitán (viz.cedulka), takze mistni povýšenecky kecy kolegu  jsou sice pekny do TV, ale hodnost je hodnost. U Stracha je vyhoda ze i steky hrajou herci...Docela me bavi to jak to Ramba stavi jak realitacka kdo odvee jakou praci co kdo dostane za pochvalu a pritom jsou to policajti mg.

plakát

Docent - Preso s mlíčkem (2023) (epizoda) 

Jak necky, trošku se to nepovedlo co? Ta pravní epizoda ještě ušla. Postrádá to takovou tu nedosažitelnost a mystiku pachatele ze "Strachovek" tohle je absolutně mimo budku. A úúúúúplně vidim přinasrnaou fousovou co jen řve nebo dělá blbosti, jak volá opraváře na kávovar. Jasně...A urcite by Navratil sel hlasit cmajznuti nejakeho notesu, kdyz vi ze by na nej vleteli z cizinecke a z financaku. A taky nevim proc by sledoval slevy, kdyz mu jidlo vozej. Moc Vam to nestimuje.

plakát

Docent - Rozhodnutí (2023) (epizoda) 

Ano policie nemůže mít jen samí ranaře a pistolníky, někdo musí sedět za stolem a dávat nitky dohromady. Ale tenhle človek pak nema co delat v domu vraha....s nazouvakem v ruce. Je to jako by nikdo nechtel aby pro nej v sanitce prijela sestra z dermatovenerologii se starym primarem psychiatrie ze Sadkova. Proste je to pak priatazeny cely za vlasy...a ikdyz si to hraje na drama co se vam prakticky deje za oknem...tak je to uplne mimo mísu. Výhoda tohodle dílu byla takova, ze tam konecne ramba nekroutila tlustym zadkem a nepraskala dverma...

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Rozhodne lepsi nez trojka a dvojka, snazili se i pobavit…jinak je to porad stejny koukas nlati a strili zavres oci mlati a strili.  Pobavil arkade mod a schody…celkem 4 hvezdy.