Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vlakovém kupé je s průstřelem hlavy nalezena vysokoškolská studentka. Kriminalisté nenajdou žádné zavazadlo a vyloučen je i sexuální motiv. Dívka byla nejen mimořádně krásná, ale také inteligentní. Přivydělávala si na brigádách jako hosteska a psala blog. Může být podezření, že pro ni mělo fatální následky něco z toho, co kompromitujícího napsala nebo natočila o VIP návštěvnících firemních večírků, pro Magdu s Martinem dostatečným vodítkem pro vyšetřování? Martinův syn Filip se proti vůli rodičů stěhuje ke své nové přítelkyni Hance. Brzy zjišťuje, že o její minulosti nevěděl vše. (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mého názoru je to jedna z těch kvalitnějších kriminálek a troufám si říct, že bude snad lepší druhá řada než ta první. Pravdou je, že co si tak pamatuju z první řady, někdo nám zmizel a jiný zase přibyl, ale snad se to nějak vysvětlí. Co zůstává, je naprosto špičková kamera a hudba a úvodní znělka je snad ještě povedenější než u první řady. Když se na tento seriál dívám, úplně se do něj propadám díky takovým skvělým záběrům. U jiných seriálů mě kamera kolikrát rušila, moc se třásla, kroužila, skákala, tady si každý záběr vychutnávám všemi smysly. Krásně to plyne. Už se těším na další díly. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, proč se tvůrci vůbec obtěžují s natáčením druhé řady, když téměr vůbec nezohledňují události té první. Bohužel to vypadá, že v druhé řadě se budou soukromé dějové linky vyvíjet ještě horším směrem, než tomu bylo v řadě první, takže už teď jsem ráda, že můžu seriál sledovat ze záznamu a tyto stupidní části přeskočit rychloposuvem. Tentokrát mě navíc nebavil ani samotný případ, hvězdičku nakonec dávám pouze proto, že v první řadě se našly i horší díly. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám sešli herci z Poldy, Případů 1. oddělení,  Nejsvětější Trojice a Specialistů. Bohužel poslední jmenovaný seriál tento díl připomínal nejvíce. Obsazení je takové ne úplně skvostné, na druhou stranu byl případ docela zajímavý a hezky natočený. Ovšem jeho rozřešení spíše náhodné - konečně se našel nosič. Jako kriminálka stále průměrné, ale jsem rád alespoň za žárlivého syna, více než mstícího se vězně. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď jsem si přečetla oslavnou recenzi na Novinkách, s kterou nemůžu úplně souhlasit. Zatím  nejvýš hodnotím jen výkon Petry Špalkové. Soukromí obou vyšetřovatelů bude zajímavé. Střídavá péče (hrozné!), prázdný byt, nevěrník  čeká přírůstek do rodiny. Chybí babička. Škoda. Syn  Černého se stěhuje k přítelkyni. Tam to asi bude zajímavé. Kde přišla k takovému bytu? ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama