Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při dopravní nehodě zemře mladá žena, která jela pracovně do rodného Polska. Vyšetřování odhalí, že její kolaps za volantem způsobila otrava. Policisté najdou v jejím autě dudlík, na němž je DNA pět měsíců pohřešovaného dítěte ze sousedství. Magda s Martinem musí do rozplétání složitého případu zapojit i polské kriminalisty. Filip konfrontuje svou přítelkyni Hanu kvůli obsahu tašky, kterou si u ní schoval její expřítel. Má Haně věřit, že o tom, co je v tašce a jak se to tam dostalo, nic nevěděla? (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než úvodní díl druhé řady. Napínavé. Zase chválím vizuál. Ostravu neznám, a právě proto je pro mě zajímavá.  Kamera snímá zejména městské ulice, sem tam průmyslové stavby. Žádná městská zeleň, žádné slunce. Atmosféra je tak dobře dokreslená. A ten monumentální polský památník! Už kvůli němu musím dát čtyři hvězdičky. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda byla lepší než první. Zajímavý případ, mělo to spád, jen ta Špalková (výborná herečka) je fakt jak svatá. Aby vezla partnerku svého bývalého muže do porodnice a ještě se tam chodila dívat s dcerou na miminko, to bylo na mě příliš. Dcera už je dost velká. Nenapadlo ji, že to bude mamince líto? Linka se synem Černého mě baví. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Únos  dítěte  a  vražda  manželky  .  Trochu  zamotané ,  místy  člověk  neví  -  kdo  je  kdo  . Jěště  ,  že  to  dobře  dopadlo  a  malá  Ivetka  je  zpět  u  mámy . Zatím  se  mi  zdá  ,  že  první  série  byla  o  něco  lepší  .  Tak  uvidíme  ,  co  bude  dál  . Jo  a  syn  Černého  je  v  průseru  .  Prostě  fotřík  měl  pravdu  .  Jak  tohle  dopadne ??  To  jsem  sám  zvědav  . ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani ve druhém dílu druhé série nepřekročí seriál stín průměrnosti. Případ je zajímavý, hezky se vyvíjí, dokonce je i umně natočený. Ale scénárista si neodpustil několik přebytečných momentů a jeden zásadní chyběl. Zásahovka - střih - výslech. Happy ending. A pak najednou zase jakoby bomba nakonec. Dívat se na seriál lze, ale občas kroutím hlavou. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trošku lepší než předchozí epizoda. Kriminální zápletka byla sice díky pohřešovanému dítěti zase zbytečně překombinovaná, ale aspoň mě tentokrát vyšetřování i docela bavilo. Ani jednu z vedlejších soukromých dějových linek raději nekomentuju, ty už jsou prakticky od začátku seriálu na odpad a právě proto taky hodnotím jenom průměrem. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama