Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (40)

plakát

Devátá brána (1999) 

I když mě děj zaujal a připoutal ke gauči, jsem trochu zklamaná ze závěru filmu. Herecké výkony jsou dobré. Stojí za zhlédnutí.

plakát

Jedna ruka netleská (2003) 

Skvělý film, opět mě nezklamalo herecké obsazení. Trojan a Macháček jsou vynikající herci a na filmy, ve kterých hrají, se velmi ráda dívám. Tleskám

plakát

Gorily v mlze (1988) 

Přiznávám, že jsem se na tento film začala dívat s předem daným názorem. Ale po zhlédnutí musím svůj názor poopravit a říct, že tento film a výkon Sigourney Weawer překonal veškeré mě očekávání. Naprosto fantastický příběh o smutné realitě, která se bohužel týká nejenom goril, ale i dalších druhů zvířat po celém světě.

plakát

Barevný závoj (2006) 

I když se zpočátku může zdát, že se jedná o další z mnoha romantických filmů, přesto je něčím výjimečný. Herecké výkony byly skvělé a uvěřitelně zahrané. Dalším plus je prostředí, ve kterém se děj odehrává a hudba, která ve filmu zazněla. Děj je zajímavý v tom, jak se dva lidi mohou nenávidět a navzájem sebou pohrdat v Anglii, kde je svazují pravidla a konvence, oproti tomu jak se mohou začít ctít, respektovat a následně snad i milovat v jakési čínské vesnici zamořené cholerou. Krásný film.

plakát

Mistři (2004) 

Stálo to za shlédnutí. Zajímavé pojetí týkající se mistrovství v hokeji.

plakát

Slečna Marplová - Není kouře bez ohýnku (2006) (epizoda) 

V tomto díle vyšetřuje spíše postava Jerryho, který se zotavuje z nehody na motorce. Slečna Marplová tu vlastně jen občas poradí. Ale to vůbec nevadí, naopak je to příjemná změna.

plakát

Slečna Marplová - Nemesis (2009) (epizoda) 

Celkově serii slečny Marplové mám asi radši než pana Poirota. Tento díl patří mezi mé oblíbené. Geraldina McEwan je v roli slečny Marplové (Nemesis) naprosto skvělá. I ostatní postavy se docela povedly. "A tehdy se povalí jako voda soud a spravedlnost jako potok silný"!

plakát

Pátý element (1997) 

Další film, na který se neomrzí dívat a nedá se mu nic vytknout! I hudba se povedla. Role padoucha je (opět) díky herci Gary Oldmanovi naprosto nezapomenutelná.

plakát

Neznámý (2011) 

Průměrný akční film. Podobná zápletka bohužel už v nějakém filmu byla a tak to není nic nového. Naprosto vynikající scéna (bohužel jedniná) je když se setkají Bruno Ganz (sekce 15) a FrankLangella (Stasi). Z toho jsem měla husí kůži. A do role manželky bych obsadilo někoho jiného.

plakát

První rytíř (1995) 

Sean Connery patří mezi mé oblíbené herce, a tento film se mi líbí hlavně díky němu. A taky díky Julii Ormond, které tato role velmi sedla. Když jsem byla mladší, měla jsem tento film nahraný na videu a často se na něj divala. Teď už se na něj podívám jen když ho dávaj v televizi. Ale i přesto Prvního rytíře hodnotím jako pěkný film.