Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Boj o ředitelnu (2016) (seriál) 

Místy trapnost překračuje mez únosnosti. A to já tuze rád. za 5*

plakát

The Battery (2012) 

Originálně netradiční zombie film. Asi jeden z nejzajímavějších, jaké jsem mohl shlédnout. V závěrečných scénách filmů jsem prožíval zvláštní úzkost, podobnou oběma protagonistům.

plakát

Bestiář (2007) odpad!

Při sledování Bestiáře mi bylo skutečně blivno. "Ženu ani květinou neuhodíš." Postava Karolíny by však pár těch facek zasloužila !

plakát

SebastiAn - Love in Motion (2012) (hudební videoklip) 

Skutečná úchylárna v jednom jediném záběru. Líbí se mi a nestydím se za to :)

plakát

Když musíš, tak musíš? (2003) (pořad) 

Dokonale epizodně poskládaný set na téma drogy a drogová závislost. Životní příběhy, očitá svědectví, smutek ale i naděje.

plakát

Atomic Age (2012) 

Generační film současné mládeže?! Po projekci sem odcházel s rozpačitými pocity a nezachránila to ani následná diskuse s režisérkou. Naopak. Výsledný dojem z tohoto artového snímku více zkomplikovala. Tvrzení, že na základě nedokončeného proslovu R. Reagana z období studené války při prvních scénách a naprostá prázdnota(rozuměj- v průběhu filmu žádná další spojitost), a přesto hlavní myšlenka dle režisérky "Atomové děti - věk", mi prostě nesedí. Je to škoda, protože vizuálně je snímek natočen moc hezky a odmyslíme-li si někdy trochu přihlouplé rozhovory,.... noční scenérie, detaily, světlo alespoň mne bavilo. Příběh přátelství, (lásky) a mládí v centru noční Paříže. Nic víc Za 3 s přimhouřenýma očima.

plakát

Moucha (1986) 

Vybavují se mi vzpomínky, kdy jsem si jako malý zakrýval oči při sledování tohoto filmu a za zlobení mne tak mí rodiče trestali. Až postupem času jsem dokázal ocenit kvalitu snímku a dnes jej řadím mezi mé nejoblíbenější horory vůbec. Asi i trochu sentiment, ale musím za 5*

plakát

Komando (1985) 

Jímá mě nostalgie, při každé vzpomínce na tento film a jeho skvělé hlášky, viz. (Matrix: „Pamatuješ, Sully, jak jsem ti říkal, že tě zabiju jako posledního?“ Sully: „Ano majore, slíbil jste to.“ Matrix: „Lhal jsem!“). Stovky nepřátel, tisíce kulek a ani jedno nezastaví Johna Matrixe při záchraně své dcery (malá čarodějka Alyssa Milano).¨ 5* je vážně dost, ale já prostě nemůžu jinak.

plakát

Hon (2012) 

Psychologická sonda do maloměšťácké společnosti. Zprvu nevinná a banální lež 5ti letého dívenky rozděli dva nejlepší přátele a zažehne slepou nenávist. Tak děsivě skutečné, až mrazí. Dyspnoe se dostavila a díra v hlavě taky. 5* A stejně by mě zajímalo, kdo se díval skrz hledí !