Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Břichomluvec Šálek je génius, který si své loutky vyrábí sám. Když ho však po školním představení uškrtí jeho vlastní loutka, vyšetřovatelé z ústavu se dostávají před složité otázky. Dokázal břichomluvec Šálek vytvořit umělého člověka podobného golemovi? A není to začátek procesu, na jehož konci nás všechny ovládne umělá inteligence? A dá se vůbec věřit vlastním smyslům? (Česká televize)

(více)

Recenze (56)

bidja 

všechny recenze uživatele

Mě to snad začne i bavit. Je zajímavé (i u jiných seriálů) jak se mění režiséři, scénáristi. Jak přistupují k tomu vypsanému příběhu čí se drží téma. Pak tu budou situace s vlivem vstupu známějších herců coby epizodní hlavní postavy. Jinak tento díl v pop odkazech docela dobrý. S herci docela bojuji, ale Macháček ten svůj styl v poslední době posunul k lepšímu, skoro bych řekl, že obrátil. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po katastrofickém propadu sledovanosti mají soudruzi opravdu co vysvětlovat, neboť po Primě má už i ČT svou Elišku a Damiána. Jelikož však České televizi nejde o příjmy z reklam (koncesionářské výpalné musí platit každý, kdo kolem sebe neťuká slepeckou holí), je jí to úplně jedno; hlavně, že se kouří z hlavně. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokles 400 000 diváků mezi prvním a tímto druhým dílem, má to poloviční sledovanost než Polda s Matáskem, dokonce i Policie Hvar má větší sledovanost ... matematická jistota, která mluví za vše. Jedna hvězda za obsazení a vizuální stylizaci, jinak tam nefunguje lautr nic. A takové to trapný haló , že to je první seriál, kde hraje Macháček, tak myslím, že je to přestane bavit křičet do světa a Macháček na tohle radši zapomene. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když já nevím. Já bych si tak moc přál, aby to bylo povedené, protože pár dobrých nápadů zde je a překvapivě fungují (maňásková rekonstrukce, výprava parodie na Addamsovu rodinu), jenže na jeden dobrý prvek či fór jsou dva tři trapné a celkový dojem mám tak stále podprůměrný. A u filmařské stránky a výkonů herců to tak moc lavíruje, že nevím, co tvůrci vyváděli - mimo výše zmíněné bych dodal (a vše se to týká herců), že Macháček hraje svůj standart, což na jeho roli někdy stačí a někdy ne, Cina je někdy přesvědčivý a jindy strašně přehrává a jediné stabilní výkony podává Anna Fialová, která je skvělá a Darija Pavlovičová, která je naopak hrozná. A teď co s tím... Lepší 2* ()

mnx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco lepší, než minule. Zmizela troška trapnosti a zbytečných scén, přibyla Addamsova rodina, ale stejně jsem moc vtipu nepostřehl. Tak aspoň nějaká okopírovaná artovost, i když zdaleka ne vymazlená. A taky záhada s poletující dcerou, která aspoň udrží diváka trošku v napětí, co se z toho vyklube za kulišárnu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama