Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Rodinný

Obsahy (9)

Chong zi

Chong zi (2023) (seriál)

Chong Zi (Chaoyue Yang) je chudá, ale hodná a laskavá dívka. Poté, co byla zachráněna nesmrtelným Chu Bu Fu (Han Gao), se rozhodla kultivovat v paláci nesmrtelných Nanhua, ale je odmítnuta, protože bylo předpovězeno, že se stane démonem. Avšak ctihodný Luo Yin Fan (Jeremy Jones Xu) přesto přijímá Chong Zi jako svou jedinou učednici. Jejich vztah jako mistra a žáka postupně přeroste v něco hlubšího, ale z kola osudu není úniku. Osud si s milenci zahrál krutý žert – jeden je ctihodný mistr, jehož úkolem je chránit svět před démony, druhému v žilách proudí krev klanu démonů. Může jejich láska otřást pravidly nebe a země?

Song of the Moon

Song of the Moon (2022) (seriál)

Liu Shao (Lulu Xu) je obyčejné osmileté děvče z bohaté rodiny. Jednoho dne potká tajemného muže, se kterým prožije tři dny plné štěstí, které navždy změní její osud. V den jejich 18. narozenin se ji pokusí zabít královna démonů Ao Hen (Zihan Chen), ale zachrání ji lovec démonů Lu Li (Vin Zhang). Spolu pak odejdou na panství Wu Yanghou, kde se pod ochranou nesmrtelných kultivují smrtelníci k boji proti démonům. Liu Shao se postupně zdokonalí v bojových uměních a spolu s Lu Li najde mnoho nových přátel, ale i nepřátel. Ani jeden z nich totiž netuší, jaký je jejich skutečný původ a že láska mezi nimi je nemožná. Nebo snad ano?

Dance of the Phoenix

Dance of the Phoenix (2020) (seriál)

Děj seriálu se odehrává na fantasy kontinentu Qianyuan, světu, kde vládne magie a bojová umění. Talentovaní lidé se věnují kultivaci v těchto uměních především na Akademii Junwu, která se nachází v hlavním městě. Před 30 lety způsobily démonické bestie zkázu na celém kontinentu, ale byly poraženy nejmocnějším kultivujícím Mu Jizhou (Leon Li). Po svém vítězství se Mu Jizhou rozhodl pro další kultivaci, ale na cestě k nesmrtelnosti ho potkala nečekaná nehoda a zmizel.
Mezitím se v hlavním městě narodila Feng Wu (Chaoyue Yang), která stejně jako Mu Jizhou zdědila fénixovu krev. Jako dvanáctiletá náhodou objevila prsten s duchem Mu Jizhou a stala se jeho tajnou učednicí. Její rozvíjející talent ale vzbudil žárlivost mocné kultivující Zuo Qingyun (Jinna Fu), která ji v nečestném souboji těžce zranila. Feng Wu přežila zbavena svých schopností a paměti jen díky mistrově oběti.
O tři roky později potkává, dokonale zamaskovaná, svého bývalého snoubence, prince Jun Linyuan (Kaicheng Xu). S jeho, nejprve bezděčnou, pomocí se snaží získat artefakty, které vrátí její schopnosti a oživí jejího mistra. Mezi oběma mladými lidmi vznikne vzájemná náklonnost, která později přeroste v lásku. Na světě je ale mnoho mocných nepřátel, kteří jim jejich lásku a štěstí nepřejí...

Seal of Love

Seal of Love (2022) (seriál)

Fu Sheng (Jiajia Ming), překrásná bohyně víl, se znovuzrodila jako královna všech démonů. Pohledný Jing Yuan (Fei Li), nejsilnější a nejvyšší bytost ve světě démonů, je ochoten skrýt svoji pravou identitu, aby na Fu Sheng mohl v tichosti čekat. Jejich cesty se sice rozcházejí, ale v jejich srdcích jsou zakořeněné hluboké city, které kvůli jejich lásce s nimi putují koloběhem tří životů.

Fights Break Spheres

Fights Break Spheres (2018) (seriál)

Před 1 000 lety vedl bůh boje pět klanů a bojoval s Palácem duší. Na nejchladnějším severu zapečetil Ničitele duší v temném podzemí, a tak přinesl mír. Ale tak jako se střídá den a noc, po čase na svět znovu přichází temnota.
Xiao Yan (Leo Wu) je synem vůdce klanu Xiao, jednoho z pěti starobylých klanů, který je ale v úpadku. V devíti letech byl velkou nadějí klanu, zvládl devátou základní úroveň bojových umění, a to jako nejmladší na celé pevnině. Ve stejném roce ale byla jeho matka neprávem obviněna ze zrady a vraždy mistra Yao Chena (Baron Chen) a přinucena se zabít. Otec, vůdce klanu, dobrovolně zničil svou bojovou čchi a Xiao Yanovy schopnosti začaly nevysvětlitelně mizet.
O sedm let později zjistí Xiao Yan, že příčinou ubývání jeho schopností je Yao Chen, který přežil uvězněný v prstenu – daru od jeho matky. Pod mistrovým vedením se jeho bojové umění pomalu zlepšuje. Mezitím ale další z velkých klanů – klan Nalan – požaduje zrušení zasnoubení jejich dědičky Nalan Yanran (Meitong Liu) s Xiao Yanem, protože jeho bojové schopnosti jsou mizerné. Xiao Yan si však vymůže tříletý odklad tohoto ponižující zrušení s tím, že za tři roky Nalan Yanran porazí v souboji. Poté se vydává spolu se svou adoptivní sestrou Xiao Xun'er (Jelly Lin) studovat na akademii Jia Nan bojová umění. Podaří se mu během tří let zdokonalit své schopnosti tak, aby obstál v souboji, a také, aby vypátral a potrestal viníky smrti své matky?

Love and Redemption

Love and Redemption (2020) (seriál)

Podle legendy zachránila bohyně války před 1 000 lety nadvládu nebeské říše nad světem před králem démonů Rahu Ketu zvaným Hvězda Mosha. Bohyně války se ale cítila podvedena, a proto se vzbouřila proti Nebi. Byla však přemožena a za trest poslána do říše smrtelníků, kde měla v deseti reinkarnacích odčinit své chyby a změnit své kamenné (jadeitové) srdce na srdce z masa a krve. V devíti životech ale neuspěla a pokaždé zabila toho, kdo se jí snažil pomoci a kdo ji miloval.
V desátém životě přichází na svět jako Zhu Xuan Ji (Crystal Yuan) a její osudová láska jako Yu Si Feng (Yi Cheng). Poprvé se spolu potkají ve svých šestnácti letech a vznikne mezi nimi přátelství. Si Feng je ale ve své sektě potrestán za porušení pravidel a donucen nosit masku, která ho může v případě neopětované lásky zabít. Xuan Ji opouští svůj domov, aby trénovala bojová umění. O čtyři roky později se jejich osudy znovu propletou. Při společném cestování se na povrch vynořují obnovené vzpomínky z jejich minulých životů, které odhalují tajemství a spiknutí týkající se nejen jich, ale i tří říší – démonské, nebeské a smrtelné. Tato odhalení mají hluboký dopad na jejich vztah a vytvářejí nerovnováhu ve všech třech sférách.
Nezbývá než doufat, že láska přes mnohé předsudky, pletichy a nedorozumění přemůže nenávist a touhu po pomstě a desátý život bude pro bohyni války znamenat vykoupení.

Ancient Love Poetry

Ancient Love Poetry (2021) (seriál)

Shang Gu (Dongyu Zhou) je mladá, nezodpovědná bohyně Chaosu, kterou rozmazlili její vychovatel bůh Tian Qi (Xueyi Liu) a přítelkyně bohyně Yue Mi (Qiuyun Luo) a přestože je jí už 10 000 let, její božské schopnosti jsou více než podprůměrné. Nově se její výchovy ujímá bůh Bai Jue (Kevin Xu), který je sice vynikající bojovník, ale přezdívka „Ice Cube“ přesně popisuje jeho schopnost dávat najevo emoce. Ale protože se protiklady přitahují, nejenže se Shang Gu podstatně zlepší ve svých schopnostech, ale také se do svého učitele zamiluje. V 16. epizodě seriálu dochází k překvapivému zvratu a další události se odehrávají o 60 000 let později. Shang Gu se probudí z věčného spánku a vrátí se jako Hou Chi, ale nepamatuje si svůj minulý život ani na svoje bývalé schopnosti. Příběh lásky a nenávisti, věrnosti a zrady, ale pokračuje dál.

Ms. Cupid in Love

Ms. Cupid in Love (2022) (seriál)

V dynastii Daduyan si lidé hodně cení manželství. Zvláště město Yueyang se svým legendárním stromem, který prý před lety zasadil sám bůh manželství, je příznivým místem pro uzavření dobrých manželství. Bůh Bo Yan ale při boji s démonem omylem přetrhne červené nitě manželství a způsobí, že strom uschne. Nebeským císařem je vyhnán do světa lidí, aby věc napravil a zažil tragickou romantiku. Ve smrtelném světě, zbaven paměti a většiny schopností, se setkává se Shangguan Ya, majitelkou původně úspěšného dohazovacího podniku. Spolu sdílí touhu zachránit světová manželství před chaosem a při společné práci na tomto cíli si tito dva začnou uvědomovat své vzájemné city.

Magic Star

Magic Star (2017) (seriál)

Příběh se odehrává ve fantasy dynastii Song. Pět hlavních hrdinů hledá magickou hvězdu, která existovala v legendách – takovou, která může vrátit mír a řád do jejich chaotického světa. V cestě jim stojí především touha po moci hlavního záporného hrdiny, ale také různá nedorozumnění a omyly.

Reklama