Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Princezna Mononoke

Princezna Mononoke (1997)

Poprvé jsem ten film viděl jako malý, už přesně nevím kolik mi bylo ale tehdy jsem to vážně hodně žral a pouštěl si to několikrát denně, patřilo to mezi mé velice oblíbené "pohádky". Poté jsem trochu zestárnul a na film přestal koukat a můj velký vztah k tomuto vyjímečnému snímku se nějak vytratil. Až do jedné chvíle, kdy jsem si film zase znovu pustil a znovu se mi vrátilo moje dětství :). Avšak tentokrát jsem si film dokázal naprosto naplno užít a hlavně pocítit jeho pravé kouzlo. Tento film není pohádka jak jsem si kdysi myslel, je to největší umělecký dílo jaký jsem kdy viděl, DOKONALÝ v každé sekundě, v každém momentu, v každém detailu. Ne, není to pohádka, je to nejlepší animovaný film na světě.

Ztraceno v překladu

Ztraceno v překladu (2003)

Naprosto úžasný film, který dokrášluje sympatická hlavní dvojice, Murray je úžasný, Scarlett je BOŽSKÁ :-). Film ve mě vyvolává smutek, deprese ale u toho konce se vždycky usměju a to se jen tak neusmívám :). Áchjo, já ten film miluju, nejlepší v žánru romantický a prostě Japonsko je nádherné :) a musím pochválit taky soundtrack. 10/10

Interstellar

Interstellar (2014)

Je těžké napsat komentář k tak geniálnímu filmu jako Interstellar. Prostě pan Nolan to zase dokázal, zase mě něčím dostal, něčím co mě posadilo do křesla, co mě donutilo přemýšlet. Při první půlce jsem si myslel že jsem v nebi, film přesně tak jak jsem čekal a jak jsem chtěl, celkově miluju filmy co se týkají vesmíru, ale tohle je úplně něco jiného až to nejde správně pojmenovat. Druhá půlka a obzvlášť konec mě roztrhal na 2 kusy, jedna část říkala "je to největší koko**na jakou jsem kdy viděl", druhá zase že "je to nejgeniálnější film co jsem kdy viděl" a teď už konečně vím že ta druhá půlka má pravdu ;). 5* a nejlepší film roku, zaslouženě pane Nolane. PS: Hans Zimmer je prostě nejlepší co se týče skládání filmové hudby :), zase soundtrack co si po dlouhé době budu neustále přehrávat. PERFECT FILM.