Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (239)

plakát

TY - Série 1 (2018) (série) 

Oh, he is sweet but psycho. Tenhle seriál je fakt šilenej, ale v dobrým! První dvě a poslední dvě epizody byly naprostej nářez. YOU má dost hluchých míst a je to zbytečně tak natahovaný, ale stojí za to. Penn tu překonal sám sebe a v poslední epizodě předvedl neuvěřitelný výkon. Jeho postava je natolik skvělá, že vlastně fandíte záporákovi. Nah, už aby byla 2. série.

plakát

Krásný kluk (2018) 

Pomalým tempem vykresluje vztah otce a syna, ukazuje, jak bezmezná láska rodiče může být a kde hraničí. Dokreslený podmanivou hudbou a zlatavým filtrem. Nic neříkající a zároveň tolik naplňující. Křehký, ale silný. Beautiful.

plakát

Aquaman (2018) 

Wan Aquamanovi sedl jak pekáč na prdel. Myslím, že bez něj by byl film kvalitativně úplně jinde. Bojové scény byly špica. Ale to bohužel nezachrání to, že je film místy až překombinovaný, předvídatelný a neodpouští si klišé scény. Jako haló, všude se bojuje a oni si musí zrovna vyjevit city? Tím, že je už moc v dnešní době přehrdinováno, tak je o dost těžší něčím zaujmout. Přišlo mi to jak Thor ve světě Avatara a Nema, chyběla už jen Dory :D. Ale je fakt, že to bylo koukatelný, a dětem by se to určitě líbilo. A taky v IMAXu to musí být zážitek.

plakát

The Haunting (2018) (seriál) 

Nechala jsem si to proležet pár dnů hlavou, a furt na to musím myslet. I přes pomalý rozjezd je seriál masterpiece, a hlavně 6. epizoda, která byla naprosto dokonalá. A neskutečný obdiv patří hercům, každý z nich předvedl úžasný výkon.

plakát

Venom (2018) 

Nah, vlastně jde o film, kde si užíváte zdrceného výrazu Toma Hardyho, sem tam vtipných frází, a úctihodné práce visual artistů. Ale děj o ničem, nic se nedozvíte, něco se začne dít až v posledni desetiminutovce, a vy vlastne ani nevíte, že to bylo to, na co jste CELOU DOBU čekali. Záporák snad nejhorší, co mohl být, protože vlastně nedostal prostor jím být. Nejlepší na tom byly titulky a songa od Eminema. Jo a for those who were waiting for it - TOM HARDY SE ANI NEUKÁZAL BEZ TRIKA?!

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Písničky a herecké výkony ano. Scénář ne. Pár silných pasáží vystřídalo mnoho (a víc) nudných, a došlo i k tomu, že jsem si kousala nehty nudou. A v tom momentě mě to ztratilo, a na sedadlo jsem se dostala až při posledni orchestrové scéně. Oběma hlavním postavám přeju minimalně nominaci na Oscara, Lady Gaga teda spíš Grammy za pěvecký výkon.

plakát

Sierra Burgess je marná (2018) 

Kind of cliche. Proč nevybrat do hlavní role holku, co není na první pohled skinny bitch, která hraje, jak je over it, a přitom není, bude předstírat, že je právě ta typische skinny bitch, zamiluje se, a ono to rupne. Jo, to je klišé. A nezachrání to ani popová hudba, ani retro nádech (na který Netflix sází) a ani Peter Kavinsky (oh wait, vlastně Jamey). Je to hezký, ale není to nic, co bychom tu už neměli, žejo. Film, který bude mít sledovanost jen protože Netflix a už se na něj znovu nekouknete, což se třeba u To All Boys I've Loved Before říct nedá. Nah.

plakát

Léto 84 (2018) 

Disturbia/Rear Window s nádechem Stranger Things, Stand by me a It zasazená do osmdesátek. A ono to funguje! Za mě to mělo všechno, a i víc, než jsem čekala. Detektivní drama s podkresy hororu s příměsí komedie. Na podnose dostáváme teen boys struggles, léto na předměstí a skvělej osmdestátkovej soundtrack, který perfektně navozuje tu pravou mysteriózní atmosféru. Víc takových filmů, tohle totiž můžu.