Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Krimi

Recenze (94)

plakát

Streetwalkin' (1985) 

Decentní exploťák z prostředí šlapek, který je ve filmu docela věrně zachyceno, nechybí spousta odhalených ňader a samozřejmě dojde i na bitky a nějakou tu mrtvolu. Příběh je celkem primitivní. Cookie a jejího mladšího bráchu vypakovala matka z domu a tak spolu utečou do New Yorku. Ona se ještě na nádraží zaláskuje do Dukea a sotva skončí úvodní titulky, už pro toho štramáka šlape chodník. Duke později své druhé zaměstnankyní Heather důrazně pěstmi vysvětlí, že v téhle branži jen tak výpověď dát nemůže a proto se Cookie rozhodne přejít raději ke konkurenčnímu pasákovi, čímž se rozjíždí série dalšího násilí. Za krátkou stopáž, autentickou atmošku nočního New Yorku osmdesátých let a děj odehrávající se během jedný noci, což jsou věci, který ve filmech fakt můžu, zaokrouhluji 3,5* nahoru. Solidní subžánrovka.

plakát

Téměř dokonalý zločin (2000) 

Docela škoda, že Raimi už pak netočil podobný "normální" filmy a ztrácel čas u těch spider-vepřovin. Takový mrhání talentem!

plakát

Rozpal mě, sakra (2011) 

To řikám furt, že nejsympatičtější a nejromantičtější gesto je šťouchnout tu svojí vyvolenou šuldou do stehna.

plakát

Chi luo kuang ben (1993) 

Trojková kočkovina s dobrou akcí i bitkama, ale želbohu taky několika rušivýma scénama s našroubovanym patosem. Určitě zapamatovatelnej biják, bo je tu epesní rape pasáž kde se hlavní hrdinka (nahatá!) pustí do rvačky s bandou násilníků. 3,5*

plakát

Hit TV (2016) 

3,5* Foršpan prolog dobrej. Zajímavej koncept, supr atmoška i mjůzik, co dodá správnej osmdesátkovej feeling. No, počkám napřesrok jak nakonec dopadne chystanej celovečerák. Spokojenost.

plakát

Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (2015) (pořad) 

Doby kultovních Mlýnů, Pumelic či Hřmění jsou dávno pryč, a však sklepního fanouška zahřeje vidět sklepáky po dlouhý době takhle triptychově zase v čarobedně. Z každého rožku si někdo najde trošku. Pimprlovo alko-divadýlko na každou základku, futter trichter do každé rodiny a televizního pracovníka z Prahy se smártfounem do každý čtvrtý cenový putyky! 2,90 hodnotit nebudu a dám raději rovnou 3. Hádejte proč.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Moc nelíbilo. Děj dost překombinovanej, akce nekompromisně nepřehledná. Asi stárnu. Nevim.

plakát

Triple 9 (2016) 

Heat meet Street Kings.

plakát

Hlupák (2014) 

...aneb s poctivostí nejdřív pojdeš. Krásnej obraz naší doby. Balabanov by měl radost. 4,5*