Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (224)

plakát

Nevystupuj! (2018) 

Tenhle film byl neskutečně napínavý od samého začátku. Drama které ve mě vyvolávalo pocit ve kterém jsem byla napjatá vzteklá a seděla jsem jak přibitá. Tohle se vážně povedlo. Herci byli úžasní a skvěle sehraní. Po dlouhé době film co mě dostal do kolen...

plakát

Krvavý diamant (2006) 

Velmi dramatický a dech beroucí film, kdy si člověk uvědomí že lidi v Africe a v takových zemích se žije z minuty na minutu. Člověk tam neví kdy přijedou gangy zabijáků a začnou hlava nehlava zabíjet pro svůj prospěch. Tenhle film mě posadil na zadek hned od první minuty to se stává málokdy. Příběh byl napínavý a hlavně nervy drásající.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Nádherně natočené perfektně zpracované Pablo byl opravdu velmi chytrý a nebezpečný, vždycky byl o krok na před. Musím říct klobouk dolů. Pořád se nevzdával a jeho akce byli horší a horší. Jeho žena a děti mě hodně fascinovali, že pořád doufali v to dobré. Naprostá spokojenost, tohle mě hodně překvapilo

plakát

Já, Simon (2018) 

Skvělí příběh doprovázen příjemnými herci u kterého se člověk nenudil. Spokojená

plakát

Trauma (2017) 

Když si pomyslím že film byl založený na skutečné události a tohle se fakt stalo tak mi jde mráz kolem. Nechutné reálné záběry znásilnění, útoky ostrými předměty a další nechutné věci. No prostě tenhle film byl opravdu pro mě trauma.

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

Tenhle seriál mě ze začátku moc nenavnadil, ale něco mě pořád přemlouvalo, že po několika dílech si to oblíbím. A taky se stalo. Seriál měl svoje kouzlo. Skvěle vybrané herce perfektní městečko Three Hill, kde se to vše odehrávalo, skvělá hudba, nádherná a nepřehnaná romantika, drama které mě drželo v napětí, smutek, který mi nahnal slzy,zábava která mě pobavila a rozesmála a celkově příběh, který díl co díl na sebe navazoval a člověk nikdy nevěděl co bude nebo co se stane. Některé díly končili smutkem, některé neuzavřenými problémy některé zase ztrátou, některé láskou, některé s bolestí, některé zase štastně. Každá serie měla něco co mě nutilo se díval dál. V každé sérii se odehrávalo něco jiného něco krásného něco smutného něco dramatického a tohle mě hrozně fascinovalo a překvapilo. Nádherné Městečko Three Hill si u mě získal Top!

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Pokračování Supermana bylo naprosto dokonalé. Skvěle navazující příběh,kdy Lex Luthor se snažil proti sobě poštvat dva rivaly se nepovedlo i když boj byl skvělý spravedlnost byla na správném místě. Musím uznat, že co se týče efektů a monstra jsem byla spokojená. Hudba která byla vybraná přesně do scén a do děje. Ráda jsem za Wonder Woman, která byla vynikající. I když byl konec hrozně smutný celkově s příběhem jsem naprosto spokojená.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Nádherný příběh mladého chlapce, který pochází z jiné planety krypton a byl poslán na planetu zemi aby splnil svoje poslání a chránil svůj lid. Jenže nečeká že na planetě zemi ho čeká plno zkoušek a boj z vlastní identitou. Příběh byl velmi krásně dramatický a i romantický. Efekty skvěle propracované a hudba která se hodila do scén. Muž z oceli se povedl ve všech ohledech, protože tak dlouhý film přinesl velkolepou akci na obrazovce. Herecký výběr se povedl dokonale.

plakát

Smallville (2001) (seriál) 

Seriál Smallville mě jednoznačně přesvědčil abych ho zařadila mezi TOP 10 nejlepších seriálu. Díl co díl byl zajímavější a víc napínavější a taky kvalitněji zpracovanější. Efekty byli výborné reálné výbuchy zpomalené záběry akce hrdinů ale taky momenty kdy se člověku i srdce zastavilo. Městečko Smallville bylo nádherné a dokonalé. Kentová Farma která se nacházela ve Smallville byla kouzlem a naději, protože v ní žil Clark a jeho rodiče. Celé to začalo na téhle farmě. Clark Kent (Rod L) byl dokonalost sama osobě hrdina už od prvního dílu. Měl skvělý smysl pro humor a svůj šarm. Byl světlem pro zemi. Byl hrdina. Časem na to přicházel, musel si projít různými zkouškami různými překážkami temnotou která ho provázela, musel bojovat sám se sebou. Líbilo se mi že se nevzdával i když měl v některých dílech namále aby ztratil svoji identitu a přišel o všechny. Měl kolem sebe skvělé přátelé a taky tu nejlepší rodinu, jaký by si každý přál. Stáli při něm a byli sním v jakékoli situaci ať už musel projít zkouškou nebo ztratil blízkého, protože na to nebyl nikdy sám. Seriál byl skvělý až na některé malé nedostatky, ale nic na tom nemění moje zařazení do Top. Co se týče závěru byla jsem hrozně zklamaná, čekala jsem mnohem víc nebo spíše úplně jiný konec. Hudba byla špičková a k samotným hercům, kteří byli skvělí i dokonalost má své mouchy. Romantika v serálu byla na každém kroku, ale chyběla ta kapka slzy a dramatických zakončení ale i přesto jsem spokojená.

plakát

Princezna a námořník (2001) (TV film) 

Krásný film se zajímavým příběhem.Krásná Meriam která pochází z muslimské rodiny , která má svůj původ a svoje práva a svoje pravidla a odlišnou kulturu. Všechny dívky tohle musí respektovat musí chodit zahalené nesmí se stýkat s chlapci a další věci. Jenže Meriam takhle žít nechce do doby než se zamiluje do mariňáka Námořníka spojených států. Kam až láska dokáže dojít a co všechno musí oba dva podstoupit aby mohli být spolu. Hodně zajímavý příběh, který ukazuje jak dvě odlišné kultury bojují o vzájemnou lásku a co všechno je čeká. Moc krásný film.