Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (99)

plakát

Černý ostrov (2021) 

Film, který měl na víc! Prostředí ostrova hezké, ale pořád mi tam chybí něco co by dalo filmu punc zvláštnosti... Každopádně tento snímek neurazí...je to taková oddychovka.

plakát

Šéfka (2016) 

Příjemná oddychovka. Nijak zvlášť výrazná, ale neurazí.

plakát

Ve jménu krve (2016) 

Výborný film. Můžu jen doporučit a zejména fanouškům Mela.

plakát

Babovřesky (2013) 

Tohle fakt není nic moc, ale dá se to přežít.

plakát

Lesní duch (2013) 

Dlouho jsem se těšil až uvidím tenhle film. A musím říct, že jsem se nenudil ! Já mám z tohoto remaku dobrý pocit. Brutální a nechutné ? Ano, ale já jsem se bavil, proto dávám plný počet a to je 5 hvězd. (95%)

plakát

Mama (2013) 

Na tenhle film jsem se hodně těšil...a nutno říct, že jsem dostal to co jsem očekával ! Ovšem pozor až na samotný závěr...bohužel...Ten mi přišel takový absolutně se nehodící k samotnému snímku. Prostě celej film na mě působila úžasná, temná a nebojím se říct až depresivní atmosféra...ovšem ten konec úplně zabil celkový temný pocit z celého snímku...bohužel. Takže nebýt toho mírně trapného konce, byl by to dokonalý horor ! Každopádně já toto dílo řadím hodně vysoko. (85%)

plakát

Očista (2013) 

Celkem povedenej thriller, je to originální nápad a celkem se to povedlo. Já jsem se bavil. Z kina jsem odešel spokojenej. Dávám (70%), takže to je na 4 hvězdy.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Tak nevím...čekal jsem od toho něco víc, něco jiného. Nakonec jsem se, ale vcelku bavil a když pominu v podstatě nulovou akci...tak to bylo takové příjemné sci-fi. Will tady hraje spíš druhou hlavní roli. Po odchodu z kina jsem měl rozporuplný názor, ale teď musím říct, že to bylo celkem fajn. Díky hereckému obsazení dávám 4 hvězdy, ale nebýt Willa Smitha bylo by to na 3. Procentuálně (75%).

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Naprostá paráda !!! Nejde jinak, než plný počet ! (100%)