Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (697)

plakát

Městečko South Park - Tak to chodí v Jersey (2010) (epizoda) 

nejlepší epizody SP - když cokoliv hejtuje a ty s cartmanem. Tady se pustil do lidí z new jersey. škoda že coby čechovi mi význam epizody zůstává utajen. Nejspíš pochází z nějakého seriálu o jersey, ale netuším z jakého :)

plakát

Šílenci na prknech (2001) 

Milá blbina, která mi ničím nevadila a ničím mě neštvala, vydatně jsem se u ní zasmál, a to vlastně v dnešní hyperkorektní době cením nejvíc.

plakát

On se bojí (2023) 

Achjo, škoda že Ari Aster imho neukočíroval délku a fantasmagorii svého nejnovějšího opusu, je to sice chytlavý, zábavný a intenzivní jako všechny jeho filmy, ale kvalit Midsommaru to pro mě nedosáhlo. NICMÉNĚ - první hodina filmu je čistá genialita, a pokud tu někdo třeba někdy přemýšlel jaký to je žít s paranoidní schizofrenií, tak v tomhle filmu dostane tu nejčistší možnost. Kam se hrabe Čistá Duše, a další filmy o psychických nemocích, až Arimu se podařilo vystihnout moje každodenní  pocity ze statutárního města Pardubic! Ulice města a především obyvatelé jsou fakt skvělý!! No a jinak celým filmem mě provázelo napětí a úzkost, kterou  zažívám jen u Ariho a dá se říct že první hodina a půl je skvělá ale ta druhá už je over the top. Podobné filmy: Synecdoche New York, Matka!, Nabarvené Ptáče.

plakát

Velké nic (2023) 

Vlastně jsem to čekal lepší a že uvidím něco, co jsem neznal a nevěděl. Nepřekvapilo mě tu ale vůbec nic, snad jen nemile - sledování degenerátů jako je Peterková a Klaus.

plakát

Ubal a zmiz (2021) 

Jedním slovem: Nerealistické. Tipoval jsem rok vzniku tak 10 let dozadu. Líbil se mi hate na žižkov a Matouš Ruml, který by si zasloužil hrát v lepších filmech, než v jakých se objevuje. Zápletka jak z amerického filmu, v praze a dokonce i na žižkově nefunkční. Šarlota je taková strašná neatraktivní omalovánka, že se mi za ní chtělo ubrat jednu hvězdu.

plakát

Elvis (2022) 

Na mě teda toto vyumělkované napomádované kolotočářství moc dojem neudělalo. Nelíbil se mi všudypřítomný makeup na mužích, neseděl mi hlavní představitel a nepochopil jsem smysl toho proč byl do role  plukovníka obsazen zrovna Tom Hanks, když roli s onou plastikou mohl hrát takřka jakýkoliv herec, který by navíc mohl mít pro záporné role předpoklady. Hvězdu navíc vlastně dávám hlavně za občasný hiphop a trap, který byl pro mne ve filmu osvěžujícím prvkem a velmi silnou snahu snímku se zalíbit, která nakonec, - přiznávám - trochu zblbla i mě. Zajímavost na závěr: Díky snímku jsem si zas o něco víc uvědomil, že naše národní legenda - Karel Gott, nebyl nic víc než jen člověk, co se snažil kopírovat Elvise a další, seč mu síly stačily. Postřeh na závěr - český dabing tradičně tragický, Elvis je v něm "bobísek" a jeho matka je pro něj "jeho holka." Nekecám!

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Dávám hvězdu za tehdejší stále sexy Čvančarovou a hlavně za část s vnukem na stole, což byl jediný hmatatelný part filmu, kde byl cítit náznak snahy o cosi.

plakát

Protivný sprostý holky (2004) 

Jestli je někdo definice HOTství, tak je to amanda seyfried v této roli. V žádné roli už pro mě nepřekonala jak strašlivě moc jí to sluší hlavně tady. Potkat takovouhle kočku na ulici, okamžitě jí požádám o ruku. Amanda je tu opravdu Neprávem opomíjená, a z ústřední čtveřice nejvíc sexy v těsném závěsu za Lindsay Lohan, do který by ste všechny ty drogy a polygamii na základě tohoto snímku nikdy neřekli. Film jako takovej je zábavnej, vtipnej, dobře napsanej, zrežírovanej, zahranej i natočenej, a od roku 2005 jsem jeho pravidelným divákem :)

plakát

Sprosťárny (2013) odpad!

Neympatická dezolátnost od pohledu které vévodí nesympatický Jason Bateman dělající, říkající, a konající nesympatické věci, v tv navíc dabovaný Janem Kalousem, který se hodí maximálně tak k DJ Quallsovi z Roadtripu.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

ženský film pro ženské diváky a pozitivní duše, co mají rády lidi. nejsem ani jedno.