Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Recenze (187)

plakát

Eminem - Rap God (2013) (hudební videoklip) 

Eminem má právo na to poplácat sám sebe přes záda, něco dokázal a v rapu je prostě na té největší úrovni. „Rap God“ je docela výstižný název... A ten double-time.

plakát

Eminem feat. Nate Dogg - Shake That (2006) (hudební videoklip) 

Písnička by šla aplikovat v nějakém pozměněném stavu vědomí, ale klip si na to odpustit mohli.

plakát

Superbad (2007) 

Výborná komedie se vším všudy a s narvanými hláškami a epickými momenty, které mi natrhli při sledování tak trochu řiť... Až teď, co jsem to po dlouhé době zhlédl, jsem si uvědomil, jak je divný, že Seth Rogen a bývalej velevyžranec Jonah Hill mají mezi sebou věkový rozdíl pouhého jednoho roku.

plakát

Interstellar (2014) 

Výborný Conaughey a ještě lepší Zimmer. Avšak s tou stopáží se trochu sekli, jinak bravůrní dílo hodné respektu.85%

plakát

Zmizelá (2014) 

Fincher a Flynn jsou bozi. Stvořili oscarové umělecké dílo... Jeden z mála filmů, ze kterých jsem dostal, a to se vší vážností, „husí kůži“. Možná na to raději ani nekoukejte nebo se psychicky zhroutíte. PS: Nikdy jsem snad necítil větší nutnost dát 5 hvězd. 100%

plakát

Bůh žehnej Americe (2011) 

Někdy váhám, jestli si dané hodnocení film, seriál či nějaký pořad opravdu zaslouží a jestli jsem se neunáhlil. Občas mám vnitřní pocit, že jsem byl ovládnut okamžikem a pak mám tendence měnit hodnocení, ale pro tentokrát jsem si zcela jist svým hodnocením. K tomuto se stručně vyjádřit nelze, 'Cause I'm not like everybody else ... And I don't want to live my life like everybody else

plakát

Řezník: Pořád jenom Hate (2014) (hudební videoklip) 

Slavík si troufl příliš. Teď si odpykává 120 dnů sodomy. Videoklip opět profesionální.

plakát

Cheap Thrills (2013) 

Tohle je pro mě opravdu nečekané překvapení, nezáleží na tom, že herci nejsou zrovna nejsympatičtější a že to jako celek působí trochu ''béčkově'', ale pro mě to byl doopravdový filmový zážitek, který ve mě rozproudil tolik emocí, že nevím co si mám o tom myslet. Takhle jsem se naposledy cítil po zhlédnutí Funny Games USA. No, není divu, v určitých věcech je Cheap Thrills velmi podobný. Jelikož tu nechci nijak spoilerovat, tak bych vynechal další rozklad mého psychického rozpoložení jednotlivými pasážemi v průběhu filmu a doporučoval bych každému aby si tím prošel sám. Tohle je zkouška lidskosti a základních morálních aspektů každého člověka. Co by jsi udělal/a ty ?

plakát

Tupac Shakur: Dear Mama (1995) (hudební videoklip) 

Jedna z nejlepších od Tupaca. Písnička pro mámu, která nezlomila hůl nad dětmi i přes nepřízeň osudu v časech nejhorších.