Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Recenze (187)

plakát

Duch doby: Dodatek (2008) 

Všechny části netřeba komentovat, dokument by měl každý shlédnout už jenom kvůli té třetí části, které nelze NIC vytknout. ''My name is Jacques Fresco...'', Kdyby byl tento člověk alespoň z 1% uctíván jako Ježíš, byl by tento svět 100% rájem, že by lidem víra v Boha přišla zbytečná. Takže tak.

plakát

Zeitgeist: The Movie (2007) 

Rozumný divák slepě nezavrhne ani nenásleduje tvrzení v dokumentu, nýbrž prověřuje a přemýšlí. To je pravá podstata dokumentu - podnítit kritické myšlení. Hodně komentářů zde jsou tak neobjektivní jako jejich tvrzení o dokumentu samém. A tu už se někteří mohou ztrácet v celkové objektivitě čehokoliv. Důvodem proč si pustit dokument je, přijmout určité informace, ty si prověřit a vyvodit z toho důsledky. Tudíž nevyvozujte jakékoliv ustanovení z komentářů lidí, kteří to viděli, včetně mne. Dr House říká: ''Všichni lžou'', prověřte si informace VŽDY z obou stran pohledu. Tzn. Officiální prohlášení VS. Opozice ( Alternativní prohlášení ) PS: Dokument je možné shlédnout zde -----> http://www.youtube.com/watch?v=ZhnMdN1yg6g ........ Takže tak.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Tihle borci, jež mám do jednoho rád, udělali obrovskou sebezničující a sebeparodující sebevraždu. A bylo to skvělé ! Objektivně to stálo za prd, nad scénářem si nikdo moc hlavu nelámal a výčitek mám hodně, ale já je prostě ž-e-r-u ! Kdeby měl každej zhulenej teenager peníze na film, tak by tu bylo filmů přesně jako tenhle........ Tisíce ! Jako film sám to beru s nadhledem a tudíž je moje hodnocení velice subjektivní. Doufám, že spáchaj něco podobného znovu.................................. PS: Emma Watson - Wrrrrrrr. Takže tak.

plakát

Krvavý diamant (2006) 

* * * * * Skvělý film * * * * *( ale musim vytknout, že občas udělali z Djimon Hounsoua úplnýho debila, až mi to přišlo rasistické. Zdá se mi to ? Bylo to myšleno záměrně ? ) Takže tak.

plakát

Bill Hicks: Sane Man (1989) 

Nasrat tolik lidí za 82 minut vyžaduje hodně úsilí, ale pouze Hicks si v tom libuje, ty kokot. Takže tak.

plakát

Bill Hicks: Revelations (1993) (pořad) 

There is no such a thing as death - It's just a ride. Takže tak.

plakát

Bill Hicks: Relentless (1992) 

Popiště svůj zážitek jedním slovem: Nenahraditelné, Věčné, Originální, * * * * * Takže tak

plakát

Pí a jeho život (2012) 

.Výborný výkon hlavního herce, který je vlastně absolutním nováčkem co se týče herectví. Nevím ani co tomu vyčíst, já byl nadmíru spokojen. Takže tak.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Doporučuji. Film 21 Jump street ze sebe nedělá bůh ví co a nebere se zcela vážně ( např. honička na silnici - vybuchující nákladní auto s kuřaty ). Rozhodně pobaví, potěší a od začátku do konce je o legraci postaráno. Po druhém shlédnutí názor neměním, ba naopak upevnňuji. Není zde co řešit, film si pusťte - 109 minut u toho strávených posléze litovat nebudete ;). Takže tak.