Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (48)

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Pro mě je to spíš roztomilá pohádka, než romantická komedie a podle toho také hodnotím a až na přeslazený konec (scéna na balkoně) to bylo úžasné! :)

plakát

Veronika se rozhodla zemřít (2009) 

Jedna z mých nejoblíbenějších knížek, takže možná hodnotím moc přísně, ale film je ochuzen o skvělé a hlavně zásadní okamžiky, které dávají ději úplnost a právě tu Coelhovskou genialitu... přečtěte si knihu :)

plakát

Elvis a Anabelle (2007) 

Takhle krásný a milý romantický film se jen tak nevidí, je to jeden z nejúžasnějších filmových zážitků, které jsem kdy zažila :)

plakát

Druhá šance (2004) (TV film) 

Mě tenhle film přišel hrozně milý se sympatickými hlavními postavami, takový ideál na sobotní odpoledne. Jasně že se ví už od začátku, jak to skončí, ale co, bylo to roztomilé :)

plakát

Budiž světlo (2006) 

Ani vtipné, ani nápadité, ani hezké, ani originální, ani vánoční, ani dobře zahrané... proč se ten film nejmenuje "100krát ani + ještě jedno"?

plakát

Venkovský učitel (2008) 

Tohle je určitě film, nad kterým budu ještě dlouho přemýšlet, herci hráli úžasně, byla skvěle vystižena venkovská charakteristika a byla to smršť emocí. Takže jsme se hodně rozhodovala zda dát 3 nebo 4 *, ale 3 * to nakonec vyhráli. Protože, promiňte, ale já jsem tomu filmu nevěřila, která máma by tak lehce odpustila někomu, kdo tohle udělal jejímu synovi a proč role učitele nám byla vnucována, jako ryze kladná? A v neposlední řadě mi scény občas přišli opravdu, opravdu, opravdu dlouhé... Ale aby se nezdálo, že ne, film rozhodně doporučuji ke shlédnutí, určitě stojí za to

plakát

Ženy (2008) 

Slabej odvar ze Sexu ve městě... Zlatá dvojka filmu "Sex ve městě"... Vážně blondýna, co chce chlapy jen využít a odkopnou, vážně?..... Vážně se ani jednou nezasměju?... To je výcuc z toho, co mě napadalo, při koukání na Ženy, vřele nedoporučuji!

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Řekla jsem si, že se nenechám ovlivnit zdejším hodnocením a dobře jsem udělala, já osobně si myslím, že je to jeden z nejlepších českých filmů (komedií) poslední doby, zasmála jsme se, odpočinula a všechny postavy mi přijdou sympatické, nejvíce role Jiřího Bartošky... Myslím, že řešit, že nevěra a všechny ostatní vztahy, jsou hodně zlehčovány, není namístě, protože proč ne, když to člověka pobaví, není to skutečnost, ani se náš režisérka o tom nesnaží přesvědčit...

plakát

Rabín, kněz a krásná blondýna (2000) 

4* hlavně za to, že sem poprvé Bena Stillera neměla, že idiota, na kterého mě bolí se dívat... + opravdu romantická komedie