Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Když jsem se na to díval poprvé, vypnul sem asi po 27 minutách. Až později se mi to zalíbilo. Dokonce hodně. Ani nevím proč se mi to tak líbí. Je to vlastně průměrný film na kterém není nic "extra". Ale má takové neurčité kouzlo. Ostatně jako ta kniha.

plakát

Zlatý věk formule 1 (2013) 

Ten dabing to pořádně zprasil. Na tolik lidí použít jen jednoho nebo dva dabéry :(( A překlad jak přes překladač :( Mé hodnocení je doku s titulky samo :) Ten dokument je vynikající. Naprosto.

plakát

The Grand Tour (2016) (pořad) 

Proč by tato "svatá trojice" měnila co je dokonalé ? Proč by to měli dělat jinak než jak dělali Top Gear ? 13 let to mělo mega úspěch tak proč to dělat jinak ? První díl byl excelentní. A podle traileru se máme opravdu na co těšit. - Možná to tady někomu nedošlo, ale Ano tohle je skutečné pokračování Top Gearu a TG byl pořad o autech samozřejmě ale především, to byl zábavný pořad a to si TGT rozhodně uchovává.

plakát

České století (2013) (seriál) 

Prosim vás pěkně, tento seriál po pátém díle někde pokračoval ?? Nebo pokračuje ?? Na ČT bylo pokud vím jen pět dílu, tak kde tento seriál pokračoval ?

plakát

Hamburger Hill (1987) 

"Seržant chce abychom dobyly kopec" - "Co s nim bude dělat ?" - "Zabetonuje a postaví si zku*vený parkoviště!"

plakát

Posledních 24 hodin (2006) (seriál) 

Mělo by se přitočit : posledních 24 hodin : Michael Jackson .

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Arnie je můj nejoblíbenější herec a moc se my líbí 98% všech jeho filmů. Je ale jeden který mě zaujal nejvíc a díky kterému má Arnold dodnes přezdívku - "Terminátor" . Jeho legendární hláška "Já se vrátím" nepoužil jen v tomto filmu ale i v pár následujících.

plakát

Kokosy na sněhu (1993) 

Podívaná podle skutečné události která mě zaujala už v 7 letech. Vždy mě zaujme Sanka se svým vejcem pro štěstí , Yul se svým "nesahej na mě" a ještě jednou Sanka se svým "Trenére !" . Nehledě k tomu že jsem nemalým fanouškem Johna Candyho který už taky bohužel není mezi námi.

plakát

Titanic (1997) 

Jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl . O tuto lod jsem se vždy hodně zajímal a viděl (krom tohoto filmu) i nejeden dokument. Je to dlouhý a krásný film na který bych se sice už jen tak nepodíval na DVD ale na HBO se podívám klidně kdykoliv tam je.