Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Drama

Pořady (8)

Top Gear 2010

Top Gear 2010 (2002)

Jedinečný pořad! Předtím jsem akorát poznal spoustu modelů aut podle karosérie, popř. uspořádání světel a chladiče, pořád však nejsem odborník. Ale to nevadí, trojice moderátorů tomuto pořadu dala svou tvář. Užívají si to, čerpají z vlastních zkušeností a dělají to čistě ze svého zájmu o motorismus, k tomu ještě se skvělým humorem a divákovi doslova otevírají nenuceně nové světy. Jednu dobu jsem se na to díval pravidelně na Prima Cool (tehdy, když to byl ještě výborný kanál a ne druhá Nova Cinema) a těšil se, že se s Jeremym Clarksonem, Jamesem Mayem a Richardem Hammondem zasměju a dozvím se něco nového. Taky jsem zbožňoval ty závody i soutěže. Děkuji, pánové. A pokud jde o novější díly s novými moderátory, nevím, do jaké kategorie spadají, ale neviděl jsem ani jeden díl a v současnosti nemám zájem.

Chcete být milionářem?

Chcete být milionářem? (2000)

Čechův humor a empatie nasadily laťku vysoko, u těch dalších je při čekání na správnou odpověď zvláštní ticho, což se s Vláďou nikdy nestalo. Ale vlastně technicky vzato výborná soutěž s dnes již dobře známými pravidly. Na svém starém mobilu jsem měl i hru.

Top Gear: Olympijský speciál

Top Gear: Olympijský speciál (2006)

Létající Mini mi připomnělo časy, kdy jsem lítával s vytuněným starým broučkem, VW Karmannem Ghiou a VW Speedsterem z rampy do dálky. Ale ne v reálu (sami pánové řekli, že by to lidi nepřežili, smozřejmě :)), ale v PC hře Beetle Crazy Cup. Už si moc nepamatuju z tohohle bláznivého speciálu, ale bavil mě hodně, snad víc než původní pořad.

Šance

Šance (1992)

ale Izerovy parodie - zejména na rané novácké výstřednosti - si zaslouží pět zlatých, čírs