Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Nesmrtelný (2015) 

Skoro dvouhodinová reklama na hodinky Panerai a techniku Apple :D

plakát

Český žurnál - Matrix AB (2015) (epizoda) 

Po dokumentarní stránce se toho moc vytknout nedá. Škoda že se více nešťouralo. Tento vulgární a nepříjemný člověk si nezaslouží být v politice. Co vím tak v kosteleckých uzeninách jdou platy stále niž a níž. A když si vzpomenu na dětství a kostelecké uzeniny tak to je takový rozdíl asi jako když jíte v putice a pak jdete do michelinského podniku. Prosím voliči mysli na budoucnost.

plakát

Antikrist (2009) 

Zajímavé zpracování. Nadherná práce s kamerou a impozantní Dafoe. Film není pro každého, pouze pro velice zkušeného a diváka, který umí nahlídnout na film i z jiné perspektivy. Skutečné umení. Zpomalené záběry mají uměleckou hodnotu.

plakát

Equalizer (2014) 

Fuqua mě nejvíc bavil díky Training Day, ale tady mě bavil snad ještě víc. Klaďas byl tak temný a záporák ještě temnější a není to čupr když vlastně ani nevíme kdo je ten tajemný mstitel. Za mě 89%

plakát

Don Jon (2013) 

Velmi příjemná podívaná díky Levittovi. Jeho styl režie je takový příjemně jednoduchý a neokoukaný a i výběr hlavních hereček je moc fajn. Tak trochu to připomíná chlapský romantický film. A na tomto poli jich moc není a je zajímavé sledovat jak to vidíme právě my muži.

plakát

Území mrazu (2013) 

Bohužel podprůměr zabitý opět nevýrazným Cagem. Cusack zahrál svou roli nadprůměrně. Téma skutečného příběhu bylo velmi poutavé jen to chtělo lepší obsazení a zfilmovaní.

plakát

Hon (2012) 

Jedním slovem - NESKUTEČNÉ. Dánsko je tak malé a filmařsky v poslední době obrovské. Za málo peněz filmaři natočili velkolepé filmové dílo pro již filmově vyspělého diváka. Je příjemné vidět, že na super film není potřeba miliony dolarů. Stačí je ta severská syrovost a skutečné pocity a city co do toho umí tamní herci dát.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Konečně někdo natočil Spider-Mana od srdce a dle komiksu. Co si budem nalhávat původní spider-man byl nudný a vyloženě pro děti. Toto je už dospělejší a s vtipem stejně jako v komiksu. Konečně má Spajdý hezkou přítelkyni. A tu musí mít přece každej hrdina. Sečteno podtrženo. Webb má talent.