Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (53)

plakát

My (2019) odpad!

Strašná opičárna. Zase 2 hodiny života v hajzlu. Film nudný, nepochopitelný, otravný, bez života. Apropo až uvidíte člověka v červeném s nůžkama múže to být člen záchranky, tak to ho prosím neeliminujte.

plakát

Mlčení (2016) odpad!

Ten film je nuda, 2 a 3/4 hodiny nudy. Nejsem katolík tak to asi ani nemůžu pochopit. Fakt jsem měl co dělat abych to dokoukal. Už dlouho jsem se tak nenudil, ani nevím proč jsem to chtěl vidět.

plakát

Kagemuša (1980) 

Ten film je pro laika absolutně nesrozumitelný a nejasný. Ano pochopil jsem hlavní zápletku. Ale noční bojové scény, vzdyť se v tom nikdo nevyzná. Beztak ani sám režisér ne. Velice nepřehledné. Japonskou kulturu mám rád, ale toto dílo se mi prostě nelíbí. A je to prostě nuda, nic se neděje, nevýrazné, bez chuti.

plakát

Velká hra (2017) 

Ten film je děsná nuda. Pro američany je to asi cool, ale pro našince je to otravné, nudné a prostě o ničem. Nedoporučuji. Otrava, dokoukal jsem to z donucení.

plakát

Králův nesouhlas (2016) 

Ten film není špatný, pro mě je severská tvorba stále novum. Nicméně cítím z toho jistý patriotismus, což je v pořádku. Kéž bychom měli také takovou tvorbu. Doporučuji kdo film sežene ať má k němu i titulky. Je zde mnoho scén mluvených německy a bez titulků jsem byl v pasti, i 5minutový dialog a nevíte o čem je.

plakát

Hotel Kokořín (2021) (seriál) odpad!

Možná kdyby samotné epizody byly v kuse a povídání herců a štábu jako bonus bylo by to koukatelnější. Nedalo se v tom vyznat a stejně dějově slabé, o ničem. Jsem ztracený, která postava se jak jmenuje, nevím co byla scéna a co behind the scenes, dle mě špatně udělané. ještě že to mělo jen 5 dílů.

plakát

Stín v oblacích (2020) 

2 hvězdy - jedna za mou oblíbenou herečku a druhá za solidní OST, jinak film je bohužel dost o ničem. Scifi kdy se plazí po spodku letadla za letu, mňo....

plakát

Kateřina Veliká (2015) (seriál) 

Konečně ruská tvorba kde necítím tolik zásah od soudruha Stalina, pardon - Putina a KS. Kostýmy a lokace krásné. Je z toho cítit taková ta "východní" tvorba, ale to k tomu patří. Bohužel nemám nastudovanou tuto historickou linii a časový úsek, abych zhodnotil kvalitu a zasazení do dějin.Zatím zhlédnuty 4 díly a líbí se mi celkem plynulý průběh, nikde to není skokem ani se to nevleče. 4 z 5.

plakát

365 dní (2020) 

Dávám 1 hvězdu za relativně hezkou a asi i dobře zahranou hlavní ženskou roli. Jinak je to kýč, až to bolí. Blanka to má asi ráda do análu, když dokáže něco takového vypudit a sepsat a dokonce vydat jako knihu. Pak už je jen nepochopitelné šílenství, investovat tak velké množství peněz a času do filmu jako je tento. Vše je dokonalé a vše je drahé, spíše to vidím jako sen autorky, možná několika žen, proč ne, ale proč to filmovat?! Film jako takový je nudný a mimo sexuální scény na lodi nijak nenadchne. Cílovka jsou holky po rozchodu s lahví vína.

plakát

Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (2018) (TV film) 

Nádherné kostýmy a masky, za to bych dal metál. Dějově trochu rozbité a nepřehledné, klidně by to mohlo být na 2 díly. Za mě však dobrý počin, tato historická událost se naší historie tak dotkla a ovlivnila ji a je o ni tak málo známo.