Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (71)

plakát

Melancholie (2011) 

Tento film mi čekal na shlédnutí asi 6 let, cítil jsem potenciál, ale i obavy - bohužel důvod, proč jsem si ho dříve nepustil, se ve výsledku potvrdil. Výborní herci i námět, ale zpracování by donutilo i Covid opustit ARO, takovouhle nudu mi dlouho žádný film nenabídl. Děkujeme, odejděte. 2/10.

plakát

Spolek nemilosrdných (2009) 

Jedna hvězda navrch za velice "koukatelně" zvolené osazení. 4/10.

plakát

Sejmi prezidenta (2014) odpad!

Lidi, na tohle opravdu nemá smysl koukat! Naprosto nechápu, jak se mohl Samuel L. Jackson k něčemu takovému upsat. Odpad roku. 0/10.

plakát

Star Trek: Horizon (2016) 

4 hvězdy dávám z pohledu nízkorozpočtovky a amatérské/nadšenecké tvorby. Herecké výkony dobré (v porovnání s ST: Renegades), a jak je již zmíněno u ostatních komentářů, film je protipólem k novodobým ST počinům a navrací se k původním trekovským kořenům. Pěkné.

plakát

Nebezpečné pokušení (2015) 

Film spíše jako výplň času, každopádně pojednává o velmi nepříjemné situaci a Keanu se na začátku docela držel. Za ty "fešný holky" 6/10.

plakát

Výheň (2011) 

S ohledem na nevalnou úroveň německé kinematografie a mizivý rozpočet film příjemně překvapil. Ukázka, že když máte dobrý námět a trochu umíte, i s málem se to dá. Za kratší stopáž a divně useknutý konec 6/10.

plakát

Bullet (2014) 

Parádní B až C, tak předvídatelné, až z toho má člověk radost..A hlavně, s mačetou se do přestřelky nechodí!!. 6/10.

plakát

Jen Bůh odpouští (2013) odpad!

Zvládl jsem pouze prvních 30min tohoto pseudofilmu, dále by to byl čistý masochizmus. Epesní srač*a vyblitá na plátno samozvaným režisérem i scénáristou v jedné roli, který se pokouší o něco, na co (dle tohoto "díla") ani náznakem nemá. 0/10.

plakát

Kletba z temnot (2012) 

Film trošku kazí krátká stopáž. Dějový nástup je místy moc až rychlý a člověk má pocit, že bylo ve střižně seškrtáno více, než je zdrávo. Jako celek neurazí, ale ani nijak extra nepotěší, 6/10.

plakát

Krev na křídlech (2010) 

Aspoň, že byla Megan, jinak dobrého pomálu...4/10.