Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (20)

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Ta jedna hvězda je za herecký výkon Marka Daniela. Jinak kultura za 500,-. Komouši ve své době dělali podobné úlety. Za pár let se tomuhle nikdo ani nezasměje, ba naopak bude to k pláči.

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Zajímalo by mě, proč vůbec někdo dává hodnocení "ODPAD", když je téměř slabého a upířího ducha. Pro mě to je film který má co říct i v současné době. I nyní je mnoho lidí, kteří bojují se svým já tak jako Olga akorát se o nich zatím neví.

plakát

Deadpool (2016) 

Zase jeden film který nemá nic společného s realitou. Nakonec proč né. Dětem se to líbí, o čemž svědčí věkové složení uživatelů csfd. Že by ale byl lepší než třeba X-Man,Star Trek,Armagedon nebo některý Harry Potter, Captain America atd. ?????

plakát

Podnikavá Joy (2015) 

Móoooc hezká pohádka pro začínající podnikatele. Kéž by to tak opravdu fungovalo, to by všichni byli bohatí a všechno by fungovalo podle růžových brýlí. Trochu mi vadil obraz první reklamy, kterou uváděl v TV profesionílní moderátor. Tak tohle není možné ani v Americe.No ve filmu asi jo. Ale jinak, pravda dobře se na to kouká, protože to není tuctovka o krvi a střílení. Je to prostě ze života. Jestli je tam něco, co mě opravdu zaujalo, tak to není patent, ale rodinné vztahy. Jennifer odvedla opravdu skvělý víkon.

plakát

Ztraceni v Mnichově (2015) 

Kolegové komentátoři toho řekli tolik, že už nic nebudu přidávat. Snad jen to, aby to každý viděl a vzal si z toho pro budoucnost to nedůležitější. Nedívat se na to jenom jako na film. Toť vše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Pád Londýna (2016) 

No, koho tohle může bavit???? Nechápu!!!!! Kdo má rád akci, ať se vodstěhuje ...... no vždyť víte kam. Na druhé straně mi to trohu přibližuje to co nás čeká. Aspoň budem připravený. Nebo ne????

plakát

Někdo tam dole mě má rád (2008) odpad!

Jestli má ten člověk (jestli je to vůbec normální člověk) co to napsal tak rád krev, tak ať se pořeže a pak ať napíše a natočí své pocity.

plakát

Druhá míza (2015) 

Docela dlouho jsem si nepřidal žádný komentář, ale asi jsem neměl proč. Tenhle příběh není zrovna na Oskara, nicméně ve srovnání s jinými krváky a bůchví čím ještě co dostávají hodnocení kolem 70% je to o životě. Ale na to přijde každý sám až uhodí léta. Nebyl jsem jiný, teď jsem stejný a vůbec není potřeba říkat kdo jsem a kolik mi je. Všechna ostatní slova jsou zbytečná.

plakát

Mea Culpa (2014) 

UFFF. Nepochopil jsem o co vlastně jde. Aha, asi jen o co nejvíc střílení a krve. Ten kluk byl z celího filmu nejlepší.

plakát

Šéfové na zabití 2 (2014) 

Co chcete čekat od amerického tupého, sprostého a vyčichlého humoru. Už dlouho jsem neviděl a vlastně ani nedokoukal něco tak ubohýho. Škoda jen že se někteří dobří herci propůjčují k něčenu takovému. Asi jim teče do bot a taky živěj rodiny. Hahahaha. Kdyby se sem daly taky dát smajlíky, tak ten můj bude mít hubu pěkně nataženou dolu!!!