Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (129)

plakát

The Golem (2018) odpad!

Nalepit pejzy, objet šulina flexou a golfovej míček mazi oči jako šémamforáš a nazdar. Tohle neni ani béčko.

plakát

Rocketman (2019) odpad!

Hroznej guláš. Vypadá to že čim větši bukvice tim větší hit, kterej roztancuje svět. Potěš prdel - což v tomto případě sedí jak prdel na hrnec. Queeni byli kritizovani ze moc songu tam nezaznelo celejch a tak udelali tenhle čardáš. Hlavně hodně barev a poradne to zamychat.

plakát

Zlo s lidskou tváří (2019) 

Jak psychopati ničí životy kolem sebe. Těžko se dokonce zivota dostat z toho, že jste žili vedle serioveho vraha. Kdo čekal vraždy a zapletku bude zklaman. Ale kdo chce pochopit co to znamena, že i ten nejvetsi sympatak a ideal zen, dokaze to co neudela ani zvire, si pošmákne. Je mi líto že neumime vcas tyhle monstra zprovodit ze sveta. Plnej pocet bodu a myšlenky smeruji pozustalím a nejbližším.

plakát

Ticho před bouří (2019) 

Matthew už to nehul. Tohle je na jednu hvězdu, že je kluk zas ve formě a může šoustat zachovalí padesátky. Jinak velká blamáž. Pro rybáře jedna hvězda navíc, ostatní uvidí jen guláš poskládaných rozhovorů.

plakát

Přání smrti (2018) 

Bruce Willis trochu v jiné poloze a přesto tak jak ho známe. Občas něco nevyjde, občas to totiž připomíná naše životy.. Ale jde si za svim, tak jak to umí a tak jak to naučil všechny dnešní hvězdy akčního žánru.. Díky za fajn film.

plakát

Wheelman (2017) 

Film pro řidiče. Nic víc než jen pohled z kabiny, líznutý akcí, ale především volant, pedály a... na konci porsche.. Tohle musíte vidět pokud Babydriver bylo pro vás moc přiteplený. Dávám plný počet, protože úspěšnější film Drive byl dobrej a stylovej, ale Gosling neumí mluvit. Frankovi veříte všechno...

plakát

12 hrdinů (2018) 

Thor se snaží do půlky filmu diváky přesvědčit, že na tu akci má. Nebyl sice nikdy v boji ale kecat hubou umí. Takže přesvědčuje šéfa v kanclu, že neni kancelářská myš, přesvědčuje plukovníka, že jeho tým je nejlepší, takže vlastně asi jo, oproti zkušenejm harcovníkum to teda zkusíme. A přesvědčuje i generála na koni, že sice nemá oči zabijáka ale až uvidí taliban tak to prostě dá. No je to borec, fakt Thor

plakát

Insidious: Poslední klíč (2018) 

Nefunguje to. Strach se tu vyvolává jen leknutím, že ze tmy někdo rychle vykoukne a nebo vás chtí za krk. Tma, to co neni vidět a nebo zvuk píšťalky na prd. Hlavní postavy babča-dědek, tedy sourozenci, jak z Dallasu. Spíš trochu komedie, díky dvojici v bílejch košilích.

plakát

Velká hra (2017) 

To je tak když táta dojebe svý dceři život. Né tim, že ji tahá po závodech, ale že má v hlavě vypatláno. Holka pak naivně jede biz s mafií a před velkym finále hrdě stojí, že vlastně neví vo co go, ale hlavně si zachovat jméno. jasně, to vám žeru, v procesu kde se vaří miliony, chudák holka jen nalejvala drinky a kroutila prdelí v hotelovim pokoji. Takový soudce spočítáš po světě na jedný ruce. Díky za Elbu a za Costnera a jejich herecký um. Hlavní hrdinka je obyčejná, vůbec nic do filmu nepřináší, to líp zahrál ten spratek co ji reprezentoval v období puberty. Příběh zajímavej, ale dost často nastavovanej a škoda, že Molly kecá hubou v kandenci tatatata, že to neni přirozený a i Idrise Elbu z toho bolí celej film hlava.

plakát

Tomb Raider (2018) 

Výborný film pro všechny. Ať už znáte původní Tom raider nebo ne, at je vám 16 nebo 60 budete se bavit. Za tohle stojí trávit čas v kině a klidně bych si to dal znovu, protože někdy je to takovej fofr nebo napětí, že nestíháte pobrat uplně všechno. Dokonalý mix dobrodružství, napětí a zábavy.