Reklama

Reklama

Wheelman

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Řidič (Frank Grillo), který se specializuje na odvážení bankovních lupičů z místa činu, si v průběhu loupeže uvědomí, že jej podrazili a místo tučného balíku peněz ho po téhle práci čeká jen kulka do hlavy. A tak začíná závod s časem, kde v sázce je nejen jeho vlastní život, ale i jeho rodiny. (h0n24)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct že mě to zklamalo, ale zase mě to úplně neohromilo. Dokázalo to člověka udržet v napětí "jen" při scénách v autě a hlavní postava se do své role skvěle vžila. Rozhodně je to skvělý akční film, jenomže příjde mi to chvílemi takové tuctové a že jsem to už někde viděl. ( 20.10.17/Netflix ) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Za málo peňazí veľa tvrdej muziky. Skvelý Frank Grillo skoro celý film nevylezie z auta a kamera a diváci sú tam stále s ním. So šoférom, ktorý sa dostal do problémov kvôli prachom z prepadnutej banky a teraz sa z toho musí dostať a zároveň zachrániť svoju rozpadnutú rodinu. Niečo ako Kuriér meets "ten film s Hardym, čo tam celý čas kecá v aute". Dobre napísané, dobre natočené, ostré, napínavé. ()

Reklama

fugazi 

všechny recenze uživatele

Netflix dal zase na prdel všem akčním filmům tohohle roku. Wheelman je děsně našlápnutá intenzivní jízda, která vás připoutá na sedadlo vedle Franka Grillo a nedovolí vám vystoupit až do konce. Kamera totiž skoro celou dobu neopustí auto a vy všechny honičky a přestřelky prožíváte očima spolujezdce. Je to sice trochu kratší, ale stačí to, protože zadržovat dech 80 minut je dost dlouhá doba … 8,5/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(60%) WHEELMAN je takový jednorázový, ale pohodový film, který neurazí a i přijde tak trochu s něčím novým. Většinu scén je nasnímáno z různých pohledů v autě. Děj a zápletka – to vše je jednoduché, ale přesto mě určité scény bavily – některé více, některé méně. Honičky – to vše bylo reálné a mělo to ten správný drive. Spokojen jsem i s technickou stránkou filmu, kamerou apod. Frank Grillo zahrál svojí roli výborně a přesvědčivě. Od filmu se nemůže čekat nic převratného a nečekaného. Ale jako jednohubka mě to zabavilo. Slušný nadprůměr. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Takovej komornější Baby Driver. Typek (Frank Grillo) si jezdí v noci po městě, řeší fušky pro mafiány, telefonuje s dcerou a bývalou ženou, svačí a mrmlá. To je vlastně celá náplň filmu. Děj se odehrává prakticky jen v autech, minimálně se vychází na ulici a nijak se neřeší nějaká hloubka něčeho. Sympaťák se dostane do průseru při jedné akci, sbalí ukradený lovky, jezdí po městě a snaží se to přes telefon vyřešit. Sem tam po něm někdo jde, unesou mu bývalou ženu atd. Nejedná se o nic extra a svátečního diváka to asi nezaujme. Jenže já nejsem svatej a ani divák, tak jsem si užil film jednoho muže, kterej roupama neví, jak by situaci vyřešil, hereckým umem je to nabitý, Grillo umí dobře a klidné jezdecké sekvence střídají akční jezdecké sekvence. Normální divoch ať se tomu vyhne a počítám, že i nevědomky vyhne. Ti náročnější, směle do toho. 4* a.k.a 70% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V mnoha záběrech si jde všimnout na čelním skle a kapotě deště, který zůstává na stejném místě, i když jede auto velmi rychle. (TheSpearCZ)
  • Auto řízeno v první hodině filmu je BMW 330i, vylepšeno o výkonnostní balíček (ZHP). (TheSpearCZ)

Související novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

Reklama

Reklama