Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor

Recenze (149)

plakát

Děs po setmění (2014) 

Výborná režie a celkově fajn feeling s funkčním a uvěřitelným světem a proto právě zamrzí, že se jedná o obyčejný slasher.

plakát

Dokonalý svět (1993) 

Až konec poruší tu dokonale funkční šablonu, protože je lehce nevyzpytatelnej. Souhlas s tím jak si Clint dokáže poradit s prvoplánovým sentimentem, že ten film prostě nechybuje a že Costner hraje jednoho z nejsympatičtějších antihrdinů filmového plátna.

plakát

Don't Knock Twice (2016) 

Tyhle malé úsporné horory, které dokážou vytvořit atmosféru hustější jak čoklíci velkých producentů mě prostě baví. Na plnou hubu.. chvílemi jsem sral strachy.

plakát

Dopisy z Iwo Jimy (2006) 

Patos fašizmu na nejvyšší úrovni. Clint předpokládá, že divák bude automaticky sympatizovat se životem, protože vesměs žádné postavě se nedá fandit. Flashbacky jsou lepší a působí jako by byli z jiného filmu. Válečné scény bavily, především ta úplně první. Krásně utlumené barvy a pomalá, plynoucí hudba.. za mě ale celkově slabší eastwoodovka.

plakát

Dracula (1992) 

Coppoluv prolog o vzniku Draculi je ukázka absolutní, filmařské dokonalosti a geniality. Nejdokonalejší forma co si lze snad představit a dejme tomu rozporuplný obsah. Což já osobně ale beru jako klad, protože se tak jedná o jedinečné dílo a to i přesto, že jde o celosvětově známou předlohu. Ta invence je omamná a romance svým způsobem strhující.

plakát

Duna (2021) 

Chci víc.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Hrůza. V podstatě to stejné co díl první, ale akce je díky bohu alespon přehlednější a o něco lepší.