Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Váleční kšeftaři: Druhá světová z druhé ruky (2014) (seriál) 

Velice zajímavý dokument, kdy vidíme naprostého blázna Bruce, který smlouvá a kupuje snad vše, co mu padne do ruky. Rád se na to podívám, když v televizi nic není. Je to příjemná podívaná, kde mě překvapily ceny některých historických věcí - automobil A. Hitlera za 8 milionů liber? A hned vedle dveře Hitlerovy cely...

plakát

Grace (2014) 

Musím říct, že film z pohledu 1. osoby pro mne byl novinkou. Proto mě to zaujalo, ovšem to se nedá říct o ději. Ty neustálé náboženské kecy okolo...to byla hrůza. A nemůžu říct, že bych se u toho filmu bál, i když jsem tomu přizpůsobil atmosféru (tma, prázdný dům a sluchátka na maximum). Takže jsem šel spát s klidem :) Hvězdička tedy za pohled z 1. osoby a druhá hvězdička za zajímavý konec :)

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Myslím že bych tento film mohl zařadit jako TOP mého žebříčku romantických filmů. Nemám problém se na něj dívat vícekrát a přesto se doslova dostat do příběhu, který mne zaujal nápadem. Sice všímavější ho rozpoznají v brzké části seriálu, na mě ale osobně zapůsobil. Mohu jen doporučit pro navodění romantického večeru s přítelkyní :)

plakát

Souboj u Blood Creeku (2010) 

Zajímavý ale přesto jednoduchý nápad na suprovou komickou scénku, při které jsem se tedy nenudil. Konečné vyvrcholení bylo jen třešničkou na dortě, který zaujal hlavně charaktery postav. Ale některé výroky a scény tedy nezapomenete.

plakát

Indian (2008) (pořad) 

Super pořad, super moderátoři. Už se těším, až budou v té televizi :-) Není to sice moc známý pořad, ale rozhodně stojí za to se na to podívat. Zábavné a hlavně se snaží zaujmout zdejší generaci teenagerů, což se jim daří.

plakát

Život Briana (1979) 

Další z excelentních filmů kluků z Monty Python. Kdo si libuje v britském humoru, tento film je pro něj doslova stvořený. No pwostě další dokonalá komedie ze studia Monty Python :-)

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Banda chlapů, kteří si chcou užít posledního volného dnu svobody. Jenže se to zvrtne a nedopadne to tak, jak se zamýšlelo. Ihned po probuzení začíná ta pravá komedie. Myslím, že si snad každý oblíbí "blbce" skupiny, který na sebe strhuje pozornost vším, co udělá nebo udělal. Herecké výkony nejsou nijak známé, ale hrají to přesvědčivě a člověk s nima prožívá celou tu dobu a představuje si, co by se stalo, kdybych byl v jejich kůži... Rozhodně ale nejvíce rozesmějou konečné fotografie, kde se ten celý večírek ukazuje v plné kráse.

plakát

Čtyři lvi (2010) 

Pokud máte rádi černý humor, přijdete si na své. Svým počínáním si tuto partu "bláznů", která se snaží dostat do teroristického tábora oblíbíte natolik, že vás dokážou rozesmát snad vším, co se pokouší udělat, ale taky vás ke konci vtáhne do jejich osobností a konec vás tedy dojme. Tedy suprové pojetí černého humoru a zároveň i dramatický konec.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Zde jsem měl menší obavy z trošku nevýrazného a nezajímavého začátku filmu, který mne teda moc nezaujal, ale postupem času si to divák začne domýšlet a jeví se mu ten děj úplně jinak, než jaký měl dojem při prvních minutách filmu. Můžeme zde vidět v hlavní roli Leonarda DiCapria, který má rozhodně budoucnost v herecké branži. Ti, co film doslova "žrali" už od samého počátku, si ten konec můžou domyslet, ale já jsem čekal něco úplně jiného, a proto mne tento nečekaný konec náramně překvapil a byl jsem z něj nadšený, že jsem se na to musel podívat ještě jednou.

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Naprosto excelentní fantasy podívaná. Speciálních efektů pro oči je tam nadmíru, takže si divák může všímat efektů snad v každé druhé scéně a suprového děje, který byl podle mého názoru pojat z knižní předlohy nejlépe, jak se to dalo. Herecké výkony suprové, děj se s nima krásně rozvíjí od prvních minut k lepší a akčnější podívané.