Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Pořady (10)

Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? (1998)

Jedna z nejlepších a nejvtipnějších televizních show jakou jsem, kdy měl tu čest sledovat. Prakticky u každé scénky jsem řval smíchy. Prostě tahle improvizace nemá chybu. Kam se na to hrabe Partička.

Top Gear

Top Gear (1978)

Show o autech s klasickým anglickým suchým humorem. Některé díly jsou trochu suché, ale ty, ve kterých pořádají různé závody a testy, jsou bombový. A s autem na Severní pól, tak to může napadnout jen Top Gear.

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Asi jediná soutěž a reality show v jednom, která mě i po 20 sériích pořád baví. Protože tato soutěž není nikdy stejná. Pokaždé je na jiném ostrově, pokaždé jsou v ní jiní lidé a jiné charaktery, pokaždé jiné soutěže a občas změna pravidel. Jediné co mě zklamalo byla česká verze tohoto pořadu. Ta stála za prd.

Jeff Dunham: Spark of Insanity

Jeff Dunham: Spark of Insanity (2007)

Tak na todle bych se mohl koukat pořád dokola. Brilantní humor v podání skvělého břichomluvce. Nejlepší je určitě Peanut a Jose Jalapeno "on the stick", ale ostatní postavičky jsou taky boží. Kdo nevyděl o hodně přišel, neboť toto vystoupení je nesmrtelný.

Jeff Dunham: Controlled Chaos

Jeff Dunham: Controlled Chaos (2011)

Jeffa Dunhama, prostě žeru. Ačkoliv mám radši Spark of insanity, ani tady jsem se nenudil, i když musím připustit, že jsem se nasmál o něco méně. Rozhodně to však stojí za zhlédnutí.

Po stopách Xapatanu

Po stopách Xapatanu (1992)

Škoda, že už takovýto soutěže dnes téměř nenajdeme (jediná světlá výjimka je snad Survivor). Je to opravdu velká škoda, protože tento typ soutěže byl a pořád je jediný, který mě opravdu baví. Bohužel o vítězi zde nerozhodují smsky, ale výkon každého jednotlivce. Což je asi důvod proč už takovéto soutěže dnes nevídáme (snad až na Survivora, i když už i tam je sms hlasování o nejoblíbenějšího trosečníka).

Umíte tančit?

Umíte tančit? (2005)

Ačkoliv podobný druh soutěží moc nemusím, tahle má něco do sebe. Je pravda, že jsem nikdy nevydržel sledovat celou sérii, ale občas jsem nějaký ty díly viděl a vždy jsem byl spokojen. Hlavně mě zde zaujala porota. Na nich bylo znát, že tanci rozuměj, že ho máj rádi, a hlavně neměli tolik debilních keců, jako např.: v český superstar,...

Big game

Big game (2010)

Kdo se zajímá o poker, tak tenhle pořad musí mít rád. Kdo ne bude ho nenávidět. Já osobně poker miluju, takže není co řešit. Pět hvězdiček

Poker After Dark

Poker After Dark (2007)

Další skvělá show s pokerem v hlavní roli. Krom českého dabingu je to skvělí.

Kouzla filmových maskérů

Kouzla filmových maskérů (2011)

Jedna ze soutěží, která mě díky originalitě každého dílu asi nikdy nepřestane bavit. To tvoření kostýmů je prostě skvělé, porota je příjemná, jen občas ty kecy soutěžících stojí za prd. Ale dívám se na to hlavně kvůli kostýmům a jejich vytváření a to mě pokaždé dostane.