Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Oblíbené seriály (10)

Fractale

Fractale (2011)

Láska.Jak tu mám rád.Dlouho jsem žádně anime neviděl.Něco takového jsem potřeboval.Podle mě tenhle příběh skrývá víc než si někteří myslí.Možná je to trochu zmatené a šílené jak čtu v komentářích dole ale mě se to prostě líbí a své hodnocení nezměním.Poslední věc co chci říct je jak moc se mi líbila hudba moc mě to uklidnilo fakt pěkná hudba.

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Velmi chytlaví a napínavý anime.Hned jsem si ho dal Top 1.Můj problém byl že jsem si oblíbil Kiru a i L. Po tom jsem si oblíbil ještě N. Začátek se mi nijak zvlášť nelíbil ale ve chvíli kdy se L setkal s Yagamim tak se všechno změnilo.Byla to doslova válka myslí.Vyhraje ten nejinteligentnější. Nad celým anime se musí hodně přemýšlet a někomu by se to mohlo zdát otravné mě se to moc líbilo.V konečným díle bylo víc napětí než ve všech předchozích dohromady.Ale nakonec si uvědomuji že ve skutečnosti moje nej postava byl po celou dobu Ryuk. Ode dneška jsem závislí na jablkách :)

Avatar: Legenda o Aangovi

Avatar: Legenda o Aangovi (2005)

Úžasný seriál o aangovi a jeho přátelích co chtěj zachránit svět.Je to teda dělaný spíš pro děti.Ale mě se to líbí.Tomu se prostě nedá nic vytknou.Krásně zpracované a velmi vtipné.Každý díl mě něčím překvapil plný převratů a zábavy.Komu se to líbilo doporučuji avatara Korru.

Legenda Korry

Legenda Korry (2012)

Korra pěkné pokračování aanga už pro starší tím myslím 11-14.Je jen škoda že přeskočili celý její výcvik vody ohně a země.Je tam méně vtipných scén a víc lásky .Nevím jaký je dabink ale v originále to bylo moc pěkný.Těším se na book 2.

Sword Art Online

Sword Art Online (2012)

Po dlouhé době se mi zalíbilo nějaký anime. 1-14 byly úžasné díly.15-16 nebyli tak špatné ale už to nebylo ono ještě jsem to nedokoukal ale 17 a další díly jsou podle mě ještě lepší než ty před 14.Všem se určitě zalíbí Kirito hrdina celého seriálu a Asuna co se společně snaží dokončit hru.Předem říkám nepřestaňte se dívat jen kvůli tomu že se vám nelíbí 15-16 uvidíte proč by vás to mohlo odradit.Ale jen co se podíváte na 17 tak vás seriál znova chytne!

Naruto

Naruto (2002)

Rozhodně 100%.Moc se mi to líbí i v tomhle věku.Moc pěkně udělaný pro malé i velké.Kluk bez rodičů co má v sobě démona a všichni se ho straní až na pár přátel.Jen co jsem se na to začal dívat nemohl jsem přestat každý díl mě nutil podívat se co bude dál mají to pěkně vymyšlený,každý díl skončí v nejlepším aspoň ty co jsem vyděl když jsem byl malý vždy mě to nutilo podívat se co bude dál.Kdo rád sleduje akční anime tak se mu to prostě musí líbit!!!Nevěřím že ne.

Fairy Tail

Fairy Tail (2009)

Krásná atmosféra,hezká hudba a šílení hlavní hrdinové kteří zničí všechno do čeho se pustí :).Po Death Notu jsem potřeboval něco u čeho nemusím přemýšlet a můžu si pěkně vyprázdnit hlavu a smát se každý volovině.