Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Pohádka

Recenze (10)

plakát

Těla (2023) (seriál) 

Paráda

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Nemám rád seriály z dnešní doby, ale tato "kriminálka" má hlavu a patu. Velký obdiv panu režisérovi Strachovi. Herecké obsazení je na úrovni, takže více takovýchto seriálu.

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) odpad!

Po shlédnutí tohoto pseudo humoru se mi udělalo špatně. Větší píčovinu jsem roky neviděl a to to dává Česká televize která by měla dávat seriozní humor. Oproti tomu je Česká Soda balzám na psychiku tehdejších diváků.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Vizuálně celkem dobrý film (třetí hvězdička),ale celkové shrnutí podle mého názoru: nechci urazit tvůrce ani pana režiséra.ale je to "pohádka pro děti". Čekal jsem více "normálního děje".

plakát

Třicet případů majora Zemana (1974) (seriál) 

Opravdu to je ideový a propagandistický seriál,ale herecké výkony jsou "podle mého názoru" na vysoké úrovni. A když si "normální člověk" odmyslí ty komunistické klíny do hlavy,tak je to příjemný a akční seriál na který se mohou dívat i mladí lidé co tyto "zvěrstva" nezažili .

plakát

Žena v černém (2012) 

Dějová linie filmu nebyla špatná,výkon hlavního představitele Daniela Radcliffe byl výborný ( i když jsem neviděl film Harry Potter). Čekal jsem ale více "duchařiny a dějových zvratů" od tvůrců tohoto "mysteriózního filmu".

plakát

Revoluce (2012) (seriál) 

Seriál Revolution mě celkem krásně nadchl,rozhodně dějová linie měla spád a divák se měl vždy možnost těšit co bude v příštím díle. Herecké obsazení také velmi dobré,hlavně Elizabeth Mitchell a Billy Burke. Doufám že takových seriálů z tématikou naší "budoucnosti" bude i nadále přibývat.