Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

První 3 sérky naprosto ledžndéry, minimálně za 80 hvězd. Ale i já musím změnit (snížit) hodnocení z 5-ti na 4 "stáry". O matku přestalo jít tak v 5. sérii. Nemám nic proti odpočinkovým dílům, kdy jde o něco jiného než hledání matky, ale aby to trvalo 4 série??? Až teď v 8. se to zase trochu hýbe, ale jakým směrem? A bude to konečně ten správný směr? No určitě vydržím až do konce, přeci jen mě tento seriál provází už od dob vejšky a zkouškových období, kdy mi to krátilo čas mezi učením a termínem zkoušek. Nejoblíbenější díl "Naked man".

Joey

Joey (2004)

Je velká škoda, že tento seriál skončil po 2 sezonách (údajně kvůli nízké sledovanosti v Americe). Já jsem na tomto seroši ujížděl jak sviňa. Pro mě ještě o malinko vtipnější než samotní Přátelé. Ale chápu, že se seriál Joey pro tvůrce asi vezl ve stínu Přátel, proto ho nakonec ukončili. Velká škoda!

Comeback

Comeback (2008)

Ne a ne a NE!! Já na tenhle seriál nedám dopustit, i když se může zdát některým dementní, ale Ozzák je prostě bezkonkurenční, tohle sedlo Dejdarovi jak hrnec na prdel, i debil Lexa je perfektně zahrán (šak za to zíkal ocenění). Spoustu dvojsmyslů chytře propojených atd. atp... I moje přítelkyně říká, že je to tak strašně dementní, až se jí to líbí.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Můj nej nej nej nej seriál! Lidi z mého okolí se ale dělí na 2 sorty - jedni jej milují a druzí vůbec nemusí, i když nechápu proč. A pak se tlemí u piva hláškám, které my, znalci tohoto seriálu, vypouštíme z úst, a ptají se, kde to bereme. Chápu, že prostředí z vesmíru nemusí kdekomu vonět, ale to tu není až tak podstatné, pouze to utváří atmosféru a rozšiřuje prostor pro legendární džouky a situace. Takže: "Kdo má jen jedno varle, ať zvedne ruku."