Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (24)

plakát

Captain Marvel (2019) 

Tak v rámci emancipace a rasový a genderový vyrovnanosti, vlastně můžeme bejt rádi, že nám jen z Mar-Vella udělali pani v letech a v červeno modrym kostýmku nelítá černošský metrosexuál se zrzavými vlasy. Jinak celkem průměrnej Marvelovskej solo počin. Fury aka Jackson je asi top, zbytek se tak něak dosadil sám. Ale co, série pokračuje a já se těšim kam nás zavede příště.

plakát

xXx: Návrat Xandera Cage (2017) 

Ale jo, je to sranda. Nostalgie naskočila, jako Xka na krku a já se u toho docela bavil. Stačí zahodit všechno co od filmu chcete a je to v pohodě. To, že banda extrémních sportovců střílí líp, než vycvičený jednotky americkejch tajnejch služeb, až po vodní crosky a superhrdinský kecy, se dá prostě zkousnout, když to vemete jako trip do dob Švarcenégrů a Stalónů a Vandamů bez triček.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Když se z filmu začne dělat střílečka z dob dávno minulých. Dokonce sou tady i fujky rusáci a kladný anglickomluvící hrdinové. Docela dobrej nápad s kamerou, ale myslim, že zpracovat by se to dalo o dost líp. Ještě že má film jen něco kolem hoďky a půl a autoři to dlouhý předherní video víc nenatáhli. Verdikt: Kupte si hru, víc se zabavíte a nesmyslný postavy si zabijete sami.

plakát

Svět podle Daliborka (2017) 

Ani nevim, jak to ohodnotit. Dva roky s touhle rodinou určitě zaslouží víc než hvězdu. Na druhou stranu, nechat se tam zavřít dobrovolně, je na přesdržku, nebo to alespoň volá po vyšetření nejvyšším. Každej si tady žije v tom svym, žejo, takže je vlastně jedno jak to bylo v televizi, protože na internetách to bylo jinak, nebo obráceně? Každopádně jde o to bejt chytřejší než masa a nikomu nevěřit. Každopádně vstoupení do záběru ze své židličky si moh rejža klidně odpustit...

plakát

LEGO® Batman film (2017) 

Lego, jako jediná značka má přístup ke všem ostatním značkám a filmům a bohatě toho využívá. A dělá to dobře. Vtipy nejen pro děti, teda, ně že bych u filmu ležel na zemi v záchvatech smíchu, ale aspoň to nebyl trapnej americkej humor plnej prdění a krkání. Prostě mě to bavilo, vtipnej batman, neni zákonitě špatněj batman.

plakát

Rampage Ničitelé (2018) 

Co k tomu říct? Viděls trailer? Tak víš co uvidíš. Akční jízda kerá si ani na nic jinýho nehraje. Tvrdej klaďas a slizký záporáci, přerostlí zvířata, kterejch mohlo bejt sice víc, ale i tak udělali slušnej bordel. V kině mě to bavilo a po delší době nelituju investice.

plakát

Auta 3 (2017) 

Auta mám rád. Jasný, neni to jednička a tak už něak víš co od toho čekat. Ale zas to neni dvojka, aby uplně těžili jen ze značky. Sem rád, že si film, i když pro děti, zachovává atmosféru a přitom neni nijak sentimentální. Blesk je starej, trénuje a ne, naštěstí nevyhraje jen kuli tomu jak moc divný metody používá. Má to kouzlo, je to ze života, ale furt je to pohádka.

plakát

Balerína (2016) 

Jasně, že od začátku víš přesně jak to dopadne, ale prostě to má něco do sebe a ty těm děckám držíš palečky. Konečně zase pohádka která postrádá prdění a trapný vtípky a prostě si na nic nehraje.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Komedie. Pak komedie o komedii. A na konec i parodie. Když si to začne dělat srandu ze sebe, myslel sem, že už to ani horší bejt nemůže. No, Rocka mám rád a za vodní hasiče si tu jednu hvězdičku prostě zasloužej.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Dnes za tři a půl hvězdy celkem. Co se týče zvířat jako takových, sem samozřejmě víc než spokojen, ale film jako komplex mě zas tak moc ze sedadla nezvedal. Občas vtípek, hodně efektů, málo zvířat. A hlavně, co se stalo s tou přerostlou fialovou můrou co nám tam cpali ze začátku v asi pěti scénách a nakonec se ani neobtěžovali s jejím chycením? Jinak, koukejte děckám cpát hůlku a lexikon hned v kolíbce, aby se náhodou nenafoukli do velký černý zabijácký ničitelský formy písečný bouře.