Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (10)

plakát

Dannyho parťáci 3 (2007) 

Po zpackané dvojce se opět vrací do vyšších sfér. Děj má nějakou šťávu, dává smysl a i když je závěr více méně jasný, stejně je film velice solidní a zakončuje tuto sérii ve velkém stylu.

plakát

Dannyho parťáci 2 (2004) 

Nějak tak se nic moc neděje, film lavíruje a najednou...BUM! Všechno je jinak než se zdá! Tenhle film je prostě k neuvěření. Stačí si pustit posledních 30 minut z celého filmu a máte stejný zážitek jako při celém filmu. Tento film je sedlem mezi vrcholky jedničky a trojky.

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

Moc hezká parodie. Člověk se u toho musí smát. Dialogy, chování hrdinů i celá konstrukce filmu je k popukání. Že se ti dementní vojáčci pokaždé rozběhnou proti čtyřmetrovým broukům, to je nepochopitelné. Plazma brouků, kteří střílí do vesmíru, fail s xichtem vojáka zabitého při výcviku a přepůlení komentátora v přímém přenosu, zatímco ho stále točí ten retardovanej kameraman, to je prostě prča na druhou. Oceňuji role N.P. Harrise a Denise Richards.

plakát

Pokání (2007) 

Hezký a do detailů propracovaný příběh, solidní obsazení a výborný námět jsou největší přednosti tohoto filmu. Hudba a střih jsou také výborné, ale něco mi tam chybí. V první půlce jsem se trochu nudil, nebýt anglického přízvuku, možná bych ani nedával pozor. Moc hezký závěr to však vylepšil na plný počet bodů.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Film, který jde úplně mimo mě. Asi mi to holky nepřišli dost hezký na víc nežli jednu hvězdu.

plakát

Hancock (2008) 

Je škoda vidět, jak lze zprznit dobře načatý film. V první půlce hraje Smith egoistického pošuka, které mu je vše u řitě ( někdy i v řiti), v té druhé to tvůrci přehodili na rádoby romantika. Pár hezkých chvil tam bylo, avšak zbytek, a hlavně špatně udělaný závěr ho shazují zbytečně dolů. Váhám mezi 3-4mi, ale na ty tři hvězdy to není a některé kvóty (hlavy a řitě) ho posunuli na 4 hvězdy.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Výborný film. Pokud nejste fanda Tarantina, snad na to ani nekoukejte. Dokonalé obsazení, atmosféra otrokářské USA a skvělý výkon Christopha Waltze, řadí tento film mezi jeden z nejlepších poslední doby. Tarantino je sám sebou, potoky krve tečou a já se bavím. Škoda jen toho vykonstruovaného závěru, mohlo to být ještě lepší. "I count six shots, nigga." "I count two guns, nigga."

plakát

Sedm (1995) 

Dvojka po Mlčení Jehňátek. Jaksi mi zde chybí ten palčivý pohled Anthonyho Hopkinse. I tak je to jeden z nejlepších a nejhrůznějších filmů všech dob. Freeman jako vždy excelentní, Pittova role nevyzrálého nadšence byla také výborná a Gwyneth Paltrow celý film dozdobila. Možná bych uvítal více scén s Johnem Doem, avšak i tak za plný počet *. Kam se hrabou všechny horory světa proti této čiré hrůze.

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) 

Definice divácké dezinformace. Mě nezajímá nález půltunového hříbku v lese nějakou paní Vomáčkovou. Stupidní komentáře, rádoby dramatická hudba a dementní úvahy, na to jsem si již naštěstí zvykl, ale nové oblasti typu: "Okresní přebor, Lyžařský inspektor a Láďovy výtvory z kuřecích kůžiček." to je nová hrůza, která se na nás valí.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Na Hobita se člověk nemůže dívat jako na prequel k Pánu Prstenů. Bohužel tak jsem to udělal já a z kina jsem odcházel zklamaný. Je to jen předražená pohádka pro děti, která nemá s Pánem Prstenů co dělat. Děj je neuvěřitelně nudný, bitva skoro žádná, a Thorin Pavéza je tak otravný, že jsem chvílemi prosil Azoga ať mu tím palcátem urazí palici. Martin Freeman a Ian McKellen hráli výborně, avšak sami ten tříhodinový film neutáhnou. Dumám mezi dvěma a třemi hvězdičkami, ale další díl a láska k Pánu Prstenů to překlopila na "ucházející" tři hvězdy.