Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Baekmanjangjaui cheot sarang (2006) 

80% ? Tak to je tedy masakr. Poctivě jsem se dodívala až do konce i když to bylo čisté utrpení, abych zjistila, za co dostal tak vysoké hodnocení. Odpověď zní: naprosto nechápu, ani jako komedie, spíš moje včerejší noční můra :(

plakát

Queer as Folk (2000) (seriál) 

Při čtení komentářů se musím smát, tenhle seriál koukám dostal hodně lidí. I já jsem s ním chodila pozdě v noci spát a ráno mě probouzel, dokud jsem ho nedokoukala celý. Teď mě mrzí, že už je konec, je to opravdu absolutně vyjímečný zážitek a zatím nejsem připravena, jak s oblibou říkají amíci, ho opustit :)

plakát

Požáry (2010) 

Bohužel a bohudík jsem si přečetla jen stručný obsah filmu a čekala něco úplně jiného. Nic netušíc jsem si ho pustila před spaním, což rozhodně nedoporučuji citlivějším jedincům. Když mi došlo plné rozuzlení příběhu, tak to byl šok a to doslova, jen mi běželo hlavou ne, to ne.. Mám ráda filmy, které mě jen tak nepustí a tenhle zatnul drápky pěkně hluboko.

plakát

Talisman (2012) 

Jó Amerika, tam se žije, všichni jsou krásní, mají super postavy a vůbec vše je dokonalé. Zkrátka tenhle film je červená knihovna jako prase (ten kýčovitý konec už mi připadal jako parodie na romantické filmy), přes tohle všechno na mě Zac a Taylor zafungovali (někdy jsou takové snímky pro některé z nás potřebné – třeba k žehlení, splínu ,vypadlému mozku a nebo místo nedělní pohádky).

plakát

Lepší už to nebude (1997) 

Jack Nickolson je ďábel :) To snad ani nehrál, on takový určitě je a já se královsky bavila. Jen tu závěrečnou „romantiku" s Helen si pro mě mohli odpustit, to už bylo tak nějak zbytečně navíc.

plakát

Svět podle Prota (2001) 

Prot, ať už je z planety K-PAX nebo je to jen nešťastný muž, který se nedokáže vyrovnat s minulostí je pro mě dokonalým příběhem. Krásný film, jednoznačně v mé top.

plakát

Víkend (2011) 

Naprostá srdcovka :) . Pustila jsem si ho jen proto, že měl dobrá hodnocení a Nelluc zde napsal, že je lepší než Surfaři, což se mi nechtělo líbit :) Navíc explicitní sex mezi muži a drogy, uff, měla jsem prst na ovladači, že budu přetáčet... Ale naproto mě dostal. Nádherně napsaní a zahraní hlavní hrdinové, věřila jsem jim každé slovo a pohled, tak intimní a opravdový film jsem ještě neviděla. Ani se nedivím, že byl časopisem Premiere zařazen mezi 25 nejnebezpečnějších filmů všech dob, pro mě se z něj na čas stala závislost :) , z které mě dostal až nádherný Never wipe tears without gloves.

plakát

Poslední žena (1976) 

Poslení žena Tak tohle byl tedy skutečný „nářez“. V hlavní roli Gepard Depardieu a jeho penis (možná spíš v opačném pořadí :) ) a krásná Ornella. Docela jsem se bavila, ale na konci mi úsměv zamrzl, finále bylo přinejmenším šokující.

plakát

Nikdy neotírej slzy bez rukavic (2012) (seriál) 

„Všechno v tomto příběhu se skutečně stalo. Mladí lidé a hlavně homosexuálové začali umírat... na nemoc nazývanou nový mor..." Hodně silný a velice dojemný příběh, pro mě o to silnější, že mi tenkrát taky bylo -náct, když celý svět zachvátila panika zvaná AIDS.