Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Loupež po italsku

Loupež po italsku (2003)

Příjemný film, který pobaví a má v sobě i zajímavý děj s trochou záhady a plánování. To se mi na filmu líbí. Herecké obsazení nemá chybu.

Pařba v Bangkoku

Pařba v Bangkoku (2011)

Další povedené pokračování Pařby ve Vegas. Mně osobně se tedy Pařba v Bangkoku líbila více nežli 1. Sice divák už stále čeká, co se stane, ale může jen předvídat. A zápletka s prstem mi přišla originální a napínavá. Nejvíce mě pobavil herecký výkon Zach Galifianakis, který je pro roli „blbečka" opravdu stvořený. A samozřejmě Bradley cooper, který si opět zachová chladnou hlavu. Buhužel už bylo trochu přehnané, že si to Ed Helms rozdával s holkoklukem:-D

Avatar

Avatar (2009)

Úžasně vytvořený svět, který vás vtáhne. Děj je také špica a ta práce co to dalo natočit se určitě vyplatila a v tržbách vrátila zpět:-) Na dvojku se chystám do kina a už se těším až bude.

Pařba ve Vegas

Pařba ve Vegas (2009)

Obsah filmu je geniální, že si hlavní hrdinové nepamatují co se stalo a postupně na to příházejí je opravdu dobrý nápad:-) Na konci na fotkách vidíme co se opravdu stalo. Je to zábavný film a herecké výkony Zacha Galifianakisho jsou prostě k popukání:-D Avšak dle mého názoru Pařba v Bangkoku byla ještě lepší....Doporučuji s velkým D.

John Carter: Mezi dvěma světy

John Carter: Mezi dvěma světy (2012)

Film mě potěšil svými efekty a zpracováním. Konečné roruzlení také super:-),ale to neprozradím ať máte důvod se na to kouknout.Kdo má rád sci-fi tak si tady určitě najde to své.

Zkus mě rozesmát

Zkus mě rozesmát (2011)

Kdo má rád oddechové romantické komedie tak zde se určitě pobaví. Herecký výkon Jenifer Aniston a Adama Sendlera je opět senzační. Film není vyplněn prázdnými plky a scénami, které by diváka nudily. Naopak celý film jsem se náramně bavila a všem doporučuji.

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Pán prstenů mě moc neoslovil, ale Hobit mě oslovil a hodně:-D Není to zdlouhavé jak Pán prstenů je tám stále nějaká akce a prostředí Nového Zélandu je prostě bezkonkurenční. Určitě je dobré se na to podívat pokud jste viděli Pán prstenů tak lépe pochopíte děj (Hobit se odehrává před PP).Knihu jsem nečetla tak nemohu srovnávat s předlohou, ale film úžasnej. Skvěle strávený čas.

Hačikó - příběh psa

Hačikó - příběh psa (2009)

Krásnej film, které vypráví o věrné psí lásce a oddanosti. Film, který se Vás dotkne u srdce a určitě na každého zapůsobí, na mě teda určitě. Nejlepší na tom je, že je to podle pravdy, že se to tedy opravdu stalo.Opravdu dojemné,koukněte se, ale k ruce kapesníky:-)

RRRrrrr !!!

RRRrrrr !!! (2004)

Skvelý nápad na film a nezapomenutelné hlášky, komedie u které se skvěle pobavíte:-)Nejlepší je: promiň zapomněl jsem tvoje jméno: Kámen:-DKdo viděl ví. Kdo se chce pobavit a nepřemýšlet nad složitým dějem tak doporučuji.

Telefonní budka

Telefonní budka (2002)

Dokážete si představit, že se shruba 80minut budete dívat na chlápka v budce a budete napjatí, jak to dopadne a ani chvíli se nebudete nudit??Tak zkoukněte tehle film a budete si moct odpovědět:-D Podle mě je perfektní, i s málem se dají dělat velké věci.