Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (542)

plakát

Verdi (1982) (seriál) 

Výborné dokudrama, kéž by takovým způsobem byli natočeni i čeští historičtí velikáni. Seriál si zakládá na historické přesnosti, a když ji nelze dosáhnout, tak nabídne všechny pravděpodobné varianty.

plakát

Pýcha, předsudek a zombie (2016) 

Guilty pleasure, ale skvěle se člověk pobaví! Zvláště scéna, jak se sestry Bennetové vystrojují, pardon vyzbrojují, na ples.

plakát

Hologram pro krále (2016) 

Příjemný film se spoustou vtipných momentů na střet kultur, ale konec je jakoby z jiného žánru a typu filmu a nějak k tomu nesedí.

plakát

Napoleon (2002) (seriál) 

Clavier dobrý, ale scénář nějak nefunguje. Před každým rozhodnutím velké skoky, spousta je jich příliš zjednodušena. Prostě 4 díly jsou příliš krátké. Talleyrande je také výborný a i další hlavní role. Na druhou stranu davové scény a bitvy prakticky nevyzní vůbec.

plakát

Den dobytí Bastily (2016) 

Nedivím se, že několikrát odsunuli premiéru kvůli teroristickým útokům, vzhledem k tomu, na koho útočí. Vždyť by to ještě více narušilo autoritu a důvěru ve stát.

plakát

Americká reportérka (2016) 

Příjemný film, ale pár týdnů od vidění už trochu mizí z paměti. Ale stojí za to vidět, ukazuje totiž jak jsou média vlastně o ničem. Výborné obsazení.

plakát

Focus (2015) 

Příjemná oddychovka, vtipná s dobrými herci. Jen to finále bylo poněkud překomplikované ve snaze o happyend.

plakát

Jindřich IV. Navarrský (2010) 

Usnul jsem u toho, takže si za zmatečnost děje můžu sám, ale jen trochu.

plakát

WikiLeaks (2013) 

Zahrané výborně, ale na sdělení příliš chudé.