Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (1 594)

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Fet pro moje oči. Ano, pasáže s ruskou rodinou byly debilní, ale ten zbytek? Krása. Viděno po pár pivech, spokojenost maximální.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Bohužel, když jsem tady viděl 90% a samé superlativy, věřil jsem. Ale byl to opět jen hype jak prase a ikdyž film byl výborný, z kina jsem odcházel zklamán a tu pachuť už asi nesmyju. Prostě jsem čekal víc, než jen přímočaré béčko s áčkovým rozpočtem... /// EDIT: Tak, hype je za námi, současných 84% se už začíná přibližovat reálné kvalitě filmu a Edge of Tomorrow zůstává nejlepším scifi posledních let.

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

Tak hele ty chytráku, svojí čtyřku z MIB stahovat rozhodně nebudu. A to už jen proto, že o 15 let starší Muži v černém měli lepší CGI než tohle. Tobě vadilo, že Mostař mluvil jako s pérem v hubě? Mně vadilo, že se k tomu (spolu s M.L. Parker a Kevem Slaninou) vůbec upsali. Prostě sračka pro senily.

plakát

Berserk: Ógon džidai hen I – Haó no tamago (2012) 

Trochu mi vadila ta trhaná animace, 3D bylo také dost podivné, děj mě dokázal udržet u obrazovky a navnadit na další díl, ale taky to není nic extra... Uvidím, co pokračování...

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Ale jo, hezky se na to kouká, problém nastává, když někdo otevře hubu.

plakát

Podfukáři (2013) 

Míra neuvěřitelnosti byla až neúnosná, CGI bylo taky dost zprasené a celkově to působí jen jako nablýskaný turd bez hlavy a paty, obzvlášť když vezmu v potaz jiné heist filmy. /// Pobavil mě trik s kartou na začátku, to zvládli dobře.

plakát

Kung Fury (2015) 

První půlka totální nářez všech možných 80's klišé, za to bych klidně 5* dal, ale Thor a Vikingské děvy s kulometem už na mě působili spíš snahou o co největší hovadinu než o poctivou poctou, takže nakonec jen 4*.

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

Ještě větší nuda, než Kingsleyho minulá asylovka. Smutná připomínka toho, že i z Kate bude jednou jen obyčejná vyschlá botoxová plastiková harpie. Teda né, že by pořád nebyla k nakousnutí, ale... čas holt nezastavíš.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Celkově se to povedlo, jen Quicksilverova, teda pardon, Pietrova smrt se mi zdála dost uspěchaná. A Falcon je nový Avenger? V Capovi docela šel, ale tady, obzvlášť vedle War Machina, je to prostě jen blbeček s křídlama. To snad i ten lukostřelec je víc cool. Vision byl sice cool, ale žhnoucí oči by mu slušeli víc. Stejně jako Gamoře, která bez nich vypadá taky tak nějak vyblitě. Ale to už dost odbočuju. Hulkbuster scéna se dost povedla, z unylého Hawkeye se stal hláškující comic relief (rozhodně ne na škodu), pomrknutí na Black Panthera a možný zrod Klawa taky potěšilo, uvidíme, jak velkou roli bude ještě mít. A nejvíc se povedla Scarl... Wanda Maximoff. Hororově laděná sólovka by mi vůbec nevadila, bohužel to bych chtěl asi moc.