Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Trick (2019) 

Hrozná škoda, že nikdo zatím pořádně toto téma neuchopil, nejblíže tomu byl seriál Stoupenci Zla, ale nějaký zajímavý filmový zpracování sem zatím nezachytil :( Když odmyslím základní premisu, tak o ničem, chaotický, předvídatelný, na úrovni teleshopingu na spaní, takže jako kulisa k usnutí ok.

plakát

Leviathan (1989) 

Film sám o sobě v pohodě, obsazení bomba, ale měl jsem tu čest to vidět s CZ simultánním dabingem navíc z německý verze :D Peklo, to bylo, ten kdo to překládal a daboval měl těch lahví alkoholu trochu víc, nejenže to nedává smysl, ale navíc se tam sám sebe opravuje a je to mega vtipný:) Doporučuju rozhodně na párty, ale jen na vlastní nebezpečí :D \m/

plakát

Leatherface - zrození (2017) 

Jako sem strašně na vážkách...upřímně sem čekal víc, ale zase nedostal sem málo..linka Sywyerových se mi líbí víc než reboot, takže první hvězda, to že je začátek do půlky dost nejasnej (ikdyž utahanej - ale těšil sem se ne:D) - druhá. Útěk a zběsilá jízda alá Stone třetí no a za konec nemůžu nedát tu čtvrtou :) Psychoooor ať jde onanovat před základku, si ho aspoň někdo všimne...měšťáci nééé maximálně ;)

plakát

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) 

Příjemné překvapení a dáreček ke konci roku. Zajímavě zpracovaný námět, po technické a herecké stránce není co vytknout, dobře zvolené tempo co drží v napětí. První 2/3 filmu super, drží v napětí a zvláště 2/3 pitvy a přicházení věci na kloub je super. Za sebe ale dávám jen za 4*, jelikož poslední třetinu filmu bych si představoval jinak. Pokud čekám přes 300 let na pomstu, očekával bych větší masakr, ale chápu, že to není režisérův styl a tenhle soft konec je zkousnutelnější pro širší veřejnost. I tak se mi to hodně líbilo a pokud si rádi okousáváte nehty (ne nudou, ale napětím), je to ideální flick pro vánoční večer :)

plakát

Texaský masakr motorovou pilou 3D (2013) 

Ale jo, měním hodnocení. Viděl sem to už asi 3x a furt mě to baví :) nejlíp to vystihuje Flipnic - s jeho commentem se ztotožňuju - pač se mi hodně zamlouvala ta linka s dědictvím v suterénu a uvědomění si že JA jsem kurva Sawyer a na rodinu mi šahat nebudete! Takže tomu dávám plnou palbu :)

plakát

31 (2016) 

Bohužel druhé velké zklamání roku (hned po Summer Campu) :( čekal sem na tenhle filmek hodně dlouho a to co jsem dostal asi nejlíp shrnuje pornogrind. Kamera roztěkaná, gore tim pádem neviditelnej, takže jediný na co se dá dívat je Sheri plus některý hlášky stojej za to. Asi sem to úplně moc nepochopil a tajně doufám, že to že se to odehrává na Halloween 76" plus ten konec...bude mít časem dohru v nějakým jinam Robově filme dohru a uzavře se to. Snad se mi to časem rozleží v hlavě a třeba zvednu, ale po včerejším zklamání nemůžu jinak :/ Edit po roce...ok, za tři asi jo, ale ta kamera mě furt sere :)

plakát

Uvnitř (2007) 

Skvělá podívaná, filmek mi skvěle sednul a jen sem se utvrdil v tom, že se mi vlna New French Extremity (mě osobně se spíš líbí označení Brutality :D) opravdu líbí a fandim jí :) Jako rozhodně to není film pro každýho, resp. spíš je pro hodně specifickou a otrlou část publika, takže jestli do té škatulky nezapadáte nebo nejste vysloveně sadomasochista, tak se tomu počinu vyhněte obloukem. Peklo co se v druhý polovině rozpoutá na tak malým prostoru se jen tak nevidí a scéna s nůžkama alá císařským řezem nadzvedne ze židle nejednu diskutující na maminkovskejch webech :) Za mě plný počet, a jen tak dál žabožrouti :)

plakát

Unfriend (2016) 

Tak tohle bylo příjemný překvapení. V poslední době se toho vyrojilo na toto téma docela dost, něco nestojí za řeč (Unfriended), něco bylo příjemné (zvlášť se mi docela líbil kousek Cyberbully, kterej byl spíš než plnohodnotný film, návod pro náctileté), takže jsem od tohohle filmu popravdě moc nečekal. A dobře jsem udělal, díky tomu jsem se bavil a potvrdil si, že Alycia je zajímavá a šikovná herečka, kterou budu určitě dál bedlivě sledovat. Za mě spokojenost. Můžu jen doporučit.

plakát

Summer Camp (2015) 

AchJo, půl roku se člověk těší na tenhle filmek, říká si, že by to mohlo bejt dobrý maso a je celej natěšenej - no a pak dostane tohle...Ani nevim, co k tomu napsat, nápad by asi nebyl špatnej, a tenhle rok už párkrát realizovanej v jiných filmkách, ale to provedení...bez atmosféry a masakr taky žádnej. Takže za mě dvě hvězdy a to jen kvůli Maiara Walsh, která mě od začátku zajímala (a přetrpěl sem kvůli tomu i její předešlý úděl v VANish) a konci s rozstřikovačem vody...bohužel slabé a víckrát o to nezavadím :/

plakát

Mělčiny (2016) 

Nečekaný překvapení, za mě spokojenost, svižný s bez omáčky kolem se jde rovnou na věc. Určitě jsem dlouho neviděl survival/animal filmek (horor fakt ne, spíš "drama"), který by mě bavil a nenadával jsem u něj, že to snad nemůže rejža myslet vážně, ale tohle můžu s klidným svědomím doporučit a budu si ho pamatovat. Na Blake se hodně příjemně kouká, příroda kolem - teda voda, útesy, pláž i ostrov vypadaj fakt pěkně a paryba se taky povedla. Nesmysly tam samozřejmě jsou, ale díky docela logickýmu chování Blake mi to vůbec ale to vůbec nevadilo. Nečekal jsem to, myslel jsem, že to bude prostě buď blbost nebo přehnaně vážný drama o přežití surfařky, ale nakonec sem si to skvěle užil, takže ještě jednou - doporučuju jako super oddechovku :)