Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (70)

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Děkuji mému příteli, který mi dal druhou šanci tento seriál dokoukat. (Při prvním pokusu jsem se u druhého dílu zeptala: "to se tam teď už bude jenom střílet?" Urazil se a vypnul ho. :)) ) Stálo to za to!

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

Miluji Ally! Miluji celý seriál. Všechny postavy mi přirostly k srdci. Miluji soundtrack a barovou zpěvačku. Miluji Ally osobní píseň. Baví mě řešení "podivínských" sporů. Baví mě inteligentní humor a trhlost postav. Miluji svěřování důvěrností na společných záchodcích. Prostě celé je to super (především první 3 série - a nástup výborných Ling a Nell <3 ) a hrozně mě to baví. :)

plakát

Román pro ženy (2004) 

Román pro ženy mě neskutečně baví. Líbí se mi na něm asi uplně všechno. Atmosféra filmu, styl vyprávění, svižnost. Baví mě humor, hlášky a všechny postavy. Soundtrack ala Iva Frühlingová je velmi příjemný. Nevím,.. má nějaké kouzlo, originalitu a nikdy se mi neokouká. MÁM TENHLE FILM PROSTĚ RÁDA, SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST! Oblíbené hlášky: "Nazdar, Lauro. Musím bohužel konstatovat, že ani dnes nevypadáš vyrovnaně.", "Naši furianti...Há, to bude doufám komedie", "Ježiš, to je idiot. Podívej se, co má za mobil.Takovej křáp.", "Představ si, do zadku! A ani jí k tomu nepustil hudbu! "A aa, bez hudbyy, aahh." ......

plakát

Vrchní, prchni! (1980) 

Smoljak, Svěrák, Abrhám? Zaručená kvalitka! Výborný. :)

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

Není co dodat, je to jeden z českých filmových klenotů. "Ale je tady krásně!"

plakát

Zločin v Polné (2016) (TV film) 

Bohužel pravdivý příběh. Sice starý, ale v lidech je rasistická, protináboženská - bezdůvodná nenávist vůči nevinným stále. Hnus co to dokáže. ODPAD za tu lidskou zvrácenost, lži, hloupost a manipulaci.

plakát

„Marečku, podejte mi pero!“ (1976) 

MISTROVSKÉ DÍLO. Pro mě je tohle umění! Ti nejlepší herci - špičkový Sovák, humor, hlášky.. Nikdy se neokouká. Jeden z nejlepších filmů co znám.

plakát

Zkrocená hora (2005) 

Velmi SILNÝ, KRÁSNÝ ale "BOLESTIVÝ" film, který mě naprosto dostal. Nápad, zpracování a herci VÝBORNÝ.