Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (61)

plakát

Petr Kostka - Štace mého života (2023) (TV film) 

Strašně moc milý dokument. Vůbec jsem netušila jak moc milý a charismatický Petr Kostka je. Moc mě potěšil ❤️

plakát

SpongeBob v kalhotách (1999) (seriál) 

Nevím proč ale tohle mě nikdy nezaujalo a přišlo mi to trapný... 🙄

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Už tolikrát se stalo že premiérová pohádka na Boží hod vánoční předčila tu štědrovečerní. A tahle je přesně ona! Pohádka která je pro mě tou klasickou pohádkou - hodná až naivní hrdina, výpravná, a neni tam tolik přehnané záškodníctví. A sympatický Krakonoš jako bonus. Povedla se, byla jsem nadšená.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Tuto pohádku jsem viděla náhodou v loni, a chtěla jsem hned napsat komentář, neboť... Jsem byla nadšená! Opravdu nádherná pohádka, má to nápad, děj, příjemné dobro i zlo, a padnoucí představitelé. Těším se až ji znovu uvidím.

plakát

Kadeřnictví (2018) (seriál) 

Nechápu tohle velmi podprůměrné hodnocení. Seriál je skvělý! Ma velmi příjemný dej, skvělé herecké výkony, krátké epizody, prostě takový oddechový seriál ke kafíčku :) silně návykový!! Shlidla ksem vsechny dily za dva dny 😅

plakát

Čertova nevěsta (1975) (TV film) 

Miluju tu pohadku a naprosto skvělý Dvořák! 😊

plakát

Kde bydlí štěstí (1987) (TV film) 

Dnes jsem náhodně zahlédla v TV. O téhle pohadce jsem vubec nevedela. Proc tak nadherbou pohádku nedavaji casteji? Mam pocit, jakoby do ted lezele nekde v trezoru. Nadherny scenar, nadherna pointa a skveli herci. Plný počet bodů. Zaslouženě.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Pokud budu hodnotit pouze film, tak ano všemi pěti *, film se hodně povedl, plyne velmi oddechově. Ale když jsem četla zajímavosti a i z jiných zdrojů, že v tomto životopisném filmu, vlastně nic moc životopisného není a že to ze skutečností moc společného nemá, tak to zamrzí. Chtěla bych jednou se dívat na film, který bude z alespoň 80% reálný...

plakát

PopStory (2016) (seriál) 

Jsem "nova" generace, sice mam rada starsi pisnicky, hlavne kvuli textum, tak mi tento porad hodne novych veci rekl.