Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (119)

plakát

Světová invaze (2011) 

6/10 Trochu se stydím, ale líbilo se mi to. Obzvlášť, když se nemluvilo:-)) Taková správná blbost na relax a vypnutí mozku.

plakát

Všemocný (2011) 

7/10 Zajímavá kamera a příběh. Hrdina se bohužel na svou inteligenci choval většinu filmu dost hloupě a konec byl hodně hloupě useknutý a nedotažený, ale celkově dobré.

plakát

Nestyda (2008) 

Uff, Hřebejk by už fakt točit neměl:-( Režisér, který nemá co říct a ještě nudí...to je peklo!

plakát

Do morku kosti (2010) 

5/10 S tímhle filmem mám jeden zásadní problém...působí jen těžko uvěřitelně. Nic proti ošklivýmu taťkovi, kterej je nezvěstný. Ale co ti sousedi???? Chudáci, co žijou v polorozpadlých domech, nebo ultradrsňáci, kteří se nebojí ani šerifa s bouchačkou. Buď hodně nešikovní zloději a vrazi, nebo divná parodie:-/ Ale to devče to hraje moc dobře.

plakát

Sociální síť (2010) 

8/10 Výborný film stačí postavit na zajímavých dialozích a dobře napsaných postavách. Potvrdilo to The Town, výjimkou není ani tenhle film. Zapomeňte, že je to o Facebooku, tohle je historie a bitva o jeden nápad k nezaplacení. Od Finchera se mi víc líbil snad jen Klub rváčů. Posledních pár filmů Social Network strčí do kapsy spolehlivě.

plakát

Město (2010) 

8/10 Natočit dnes inteligentní thriller si žádá pochvalu. I když zčásti tušíte, jak to dopadne, nudit se vážně nebudete. Scénář super, režisér skvělý, herci výborní. Trochu mi to připomínalo starý Nelitostný souboj, ten je ale ještě o kousíček výš. Affleck ale má nakročeno k tomu, aby ho jednou překonal.

plakát

Půlnoční polibek (2007) 

7/10 každá netuctová romantika se musí pochválit! Téhle i přes několik slabších momentů nechybí vtip ani chemie mezi hlavními postavami.

plakát

Avatar (2009) 

6/10 Možná měl během toho čekání na správné kamery trochu víc zapracovat na scénáři. Jinde než v kině to nemá cenu vidět, triky jsou úúúžasný. Jinak ale klišoidní tupost bez jediného překvapení. Český dabing s "hudlanem" mi zůstane v paměti dlouho.

plakát

Zombieland (2009) 

7/10 Naprostá pohoda a odreagování

plakát

Terminator Salvation (2009) 

6/10 Trochu jsem se bál, ale celkem v pohodě film (ale nejsem žádný hard-core fanda). Scénář mě nepřipadal tak špatný, vyslovené zklamání pro mne představovalo jen závěrečných 30 minut. Proč se nestrhla větší bitka s terminatory, jakto, že tam byl jen jeden? Tohle tedy šlo udělat i velkolepěji. No a proč terminatoři unášejí lidi, mohli také lépe vysvětlit. Ale pořád z filmu převládají pozitivnější dojmy.