Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (221)

plakát

Silná holka Nam-sun (2023) (seriál) 

Tento seriál nestojí za to vidět a už vůbec ho dokoukat do konce. Já jsem bohužel masochista a dokoukala to. Jediný světlý bod seriálu je hlavní záporná postava. Tak špatný scénář už dlouho Korejci nenapsali. Nevím jestli díky tomuto počinu dám šanci první sérii. Neztrácejte drahocenný čas a koukněte raději na cokoli s hercem Byon Woo Seok, (který za ten čas stojí).

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Některé efekty byly hodně pěkné a nereálné postavy byly skvělé. Hlavní postavy jako Emma, tatínek, hlavní záporák a zvířátko byli pěkně vtipně zahraní. Ale hlavním kamenem úrazu byly písně... ne ty instrumentální a známé z traileru, ale ty zpívané muzikálově snad u každé chvíle, kterou bych tam vůbec nečekala nebo spíš nechtěla. Nemám ráda, když jsou zpívané i chvíle, které můžou postavy prostě jen říci a ne tim protahovat celý film. Vztah mezi kráskou a zvířetem byl pěkný, ale přišel mi poněkud krátký. Asi se mi nelíbilo to, jak moc se do toho dalo a jak dlouho se to natáčelo, a pak si uvědomíte, že to mohli udělat ještě mnohem lípe. Nejraději jsem měla McGregora, konvičku a hrneček a hodiny. A jedna scéna před koncem byla krásná ta, jak se spolu všichni loučili. Tímto se loučím a hodnotím tak, jak to cítím. 3 hvězdy by byly za muzikál. Po nejaké chvíli přemýšlení dám nakonec asi 4 hvězdy. Možná proto, že některé hodnocení si musím nechat trochu déle uležet v hlavě. A tu čtvrtou hvězdu dávám na konec za to, že nezničili můj oblíbený animovaný film a opravdu se řídili vším, co bylo potřeba. A i když to na mne bylo hodně barevné, bylo to hodně pěkně zfilmováno.

plakát

Nevěsta boha vody (2017) (seriál) 

Už jen proto, že jsem začala číst manhwu, která je strašně vtipná a tak nějak zábavná. Ale tohle co tady i docela známý herci předváděli, to bylo opravdu jak za trest. Musela jsem snad polovinu seriálu přetáčet, protože to bylo neunostné. Prostě opravdu mne to i naštvalo, protože to mohlo být tak dobré a pěkné. Ale ne ono to musí být špatně zahrané a ještě tak nezábavné. Shrnuto NUDA! Nedoporučuji!

plakát

Roboti aniya (2017) (seriál) 

Bylo to od začátku až do úplného konce hezké. Takže super, sice se před posledními dvěma díly dost zvolnilo, ale nevadí. Dokonce mne dost bavily vedlejší linky. S velkou pravděpodobností znovu kouknu.

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Tohle byl skvěle zahraný seriál. S gradujícím koncem. Pro mne asi poprvé takové množství hvězdného obsazení. A všichni hráli skvěle. Kvalitně odvedená práce. Děkuji za doporučení DaniHero!

plakát

Susanghan pateuneo (2017) (seriál) 

Ok: Ji Chang Wooku, až se vrátíš za dva roky z vojny po tomhle proposalu, tak mi budeš muset ukázat další výkon, kterým mne zase citově nakopeš. Toliko ke zprávě pro pana No. A teď k celému seriálu. Ten mne snad ani na vteřinu nenudil, až se sama divím, ale je to tak. A i když je to, jak hodně z nás ví klasická zamotaná (žánrově) korejská normálka, přeci jen si to získalo mé srdce. Hodně jsem si oblíbila postupně všechny členy té trhlé bandy. Seriál i na pěkný počet 40 dílů utíkal jak voda.

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

Po dlouhé době a možná docela vůbec dobrý komediální český film. Možná je to i tím, že jsem od toho moc nečekala, ale zábava byla.

plakát

Wangeun saranghanda (2017) (seriál) 

Moc hezký seriál, který mne na konci zahřál u srdce. Je to historický příběh, který se liší především svou upřímností. Je to dramatická, čistá romance.

plakát

Baempaieoneun uri yeopjibe sanda (2016) 

Ji Sung mi tu připomínal Johnnyho, s tím jeho olizováním slaných věcí. Bohužel mi přišlo, že se tam nic moc nedělo, ale kdyby to bylo delší a propracovanější příběh, možná by se to i uchytilo. Takhle mne to i trochu zklamalo, na to jak jsem se na to těšila.

plakát

Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (2016) (seriál) 

Po dokoukání 20 dílů tohoto korejského dílka, mne napadá jen přirovnání k Sooinému pocitu prožití toho všeho po jejím znovuprocitnutí. Všechny postavy měli tak moc prostoru a žárověň jsem doufala, že bude seriál stejně dlouhý jako ten čínský. Nebudu sem vypisovat mé nejoblíbenější postavy, to bych tu psala do večera. Hae Soo byla vždy přímá a jsem ráda, že jí nechali scénáristé přiblížit se době historické. O hudbě psát asi nemusím, ta je dokonalá. Díly se každým dalším posouvají dál a dál. Seriál díky tomu nestojí na místě a vy si můžete vychutnat smršť lásky, nenávisti, přátelství a oddanosti ať už k národu (Wang Soo), přátelství (Baek Ah), chtíče (Wang Yo), strachu (Wook), pobavení (Wang Eun), bitvy (Wang Jung), panování (Wang Mu)... a v neposlední řadě Ji Mong, který svým způsobem vždy vše držel pěkně pohromadě. Co více napsat, snad jen dokonalé!