Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (413)

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Bylo to milé překvapení. Svižné, vtipné.. A taky jsem byl rád za to, že použily i hudební prvek ze seriálu :-)

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

Velmi příjemná podívaná. Skvělé vtipné dialogy, pěkné písničky a výborní herci:)

plakát

Batman (1989) 

Tohle je FILM podle comiscu:) Tim Burton je naprosto ganiální. Skvělá atmosféra, velmi vydařená hudba od dvorního skladatele Burtona Dannyho Elfmana, skvělý Keaton a fámozní Jack Nicholson - "Tohle město potřebuje klistýr!!" :D Bravo Burtone, tleskám nad tvou fantazií:)

plakát

Batman a Robin (1997) 

Beru tento díl jakou dobrou parodii na Batmana. Myslím, že to Schumacher ani nijak nezamýšlel vážně:) Arnold v plyšových botách, Batman má svou batman-kreditku a bradavky atd:DD

plakát

Batman navždy (1995) 

Tohle není už není žádný Batman:) Čvrtý díl beru totiž jakou dobrou parodii:) Tam je totiž pár věcí, kterým se musím smát:) Zde to nezachrání ani Jim Carrey a Val Kilmer je velmi nevýrazný:(

plakát

Batman se vrací (1992) 

Tim Burton oproti prvnímu dílu zapracoval tvrdě se svojí fantazií a vvytvořil více temného,více gotického a více zvláštního Batmana. Snímek je od první scény úžasný. Výborný Danny DeVito jako hlavní zloduch tučňák nebo krásná Michelle Pfeiffer alias kočičí žena. A nesmím zapomenout na samotného Batmana/Bruce Wayne - také výborný:) A samozřejmě opět výborný soundtrack Dannyho Elfmana. Škoda je finálové části, kde to velmi ztratilo na síle:( Ale i tak je to pravý filmový zážitek:)

plakát

Batman začíná (2005) 

No, tak to se opravdu povedlo. Po předchozích dvou velmi strašných "Batmanů" je tohle velmi přijemné ochlazení na duši. Skvěle zpracovaný snímek, dobří herci (viz. Christian Bale..) a další dobře udělané složky. Ovšem chyběl mi tady ten Elfmanův hudební motiv... to je ta nostalgie:)

plakát

Beetlejuice (1988) 

Srdeční film již od děství. Začátky Tima Burtona jsou výborné a podobné morbidní filmy můžeme od něho čekat i dnes:) Naprosto výborný Michael Keaton, kterou si podobnou roli už nezopakoval, což je škoda:( A hezká hudba od dvorního skladatele Burtona Dannyho Elfmana.

plakát

Bezva finta (1985) 

Tradiční výborná francouská komedie s Belmondem. Vynikající první polovina odehrávající se v bance. "Hmmm..taková pizza, mňam, mňam.."

plakát

Big Lebowski (1998) 

Dlouho jsem se tak nepobavil. Bridges nemá chybu! "Ten tepich do toho pokoje fakt patřil, že jo?"