Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Mortal Instruments je podle mě dobrá pohádka pro větší děti popřípadě pro dospělé.Lily Collins je jako představitelka Clary docela ucházející,akorát(a vím že to nesouvisí s filmem) mám pocit že zřejmě nikdy ve svém krátkém životě neviděla pinzetu(to obočí je děsný).Jamie Bower byl jedním slovem zklamání!Ten tu roli buď vzal jako z nouzectnost protože nutně potřeboval kšeft nebo se při natáčení šíleně nudil.Prostě a jednoduše kniha je kniha.

plakát

Love and Dance (2009) 

Romantika z tanečního prostředí.Ńení to špatné,ale....já osobně dávám hvězdičky za tanec a za hlavního hrdinu,který je podle mě dost sexy :)

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Zombie komedie s fantastickým duem Pegg/Frost.Za mě jasných 5 hvězdiček!

plakát

Ovečka Shaun (2007) (seriál) 

Přírodní antidepresivum :D

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Před pár lety bych se neobtěžovala na tenhle seriál koukat,ale pak jsem viděla jeden díl,potom druhej a najednou mám doma celý komplet tohohle seriálu a vždycky když mám dlouhou chvíli bez rozmýšlení sahám po Radarovi,Klingerovi,Majoru Winchesterovi,Hawkeym a dalších hrdinech tohohle úžasného,výjmečného a neskutečně vtipného seriálu.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Výborná oddychová komedie!Dávám plný počet hvězdiček.

plakát

Kruh Osmi (2009) odpad!

Tak tenhle film šel absolutně mimo mě.Blbá,uječená kráva co běhá po chodbách baráku a vidí mrtvé.Tenhle film si jiné hodnocení než odpad! nezaslouží!!