Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (10)

plakát

Mrazík (1964) 

Ruská klasika, která běží v televizích o vánoce pořád dokola už asi 100 let, a snad jen to mi brání tomu dát 5 hvězd :)

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Čekal jsem více, ale nakonec z toho vylezla taková trapná parodie na Scary Movie.

plakát

Lesní duch (2013) 

Tři hvězd jsem dal jen proto, že jsem tento horor viděl, když jsem s kámošem spal v chatce, byla bouřka a my chtěli něco, z čeho by jsme neusnuli, tudíž se tenhle film hodil jako žádný jiný. Je to docela lekavý, ale musím uznat, že je plno hororů, které jsou lepší než tento :)

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Pro mně jednoznačně nejlepší seriál. Výborný válečný seriál a opravdu kvalitní zpracování. Tomuto snímku snad může konkkurovat jen film Zachraňte Vojína Ryana. Sami hrdinové, co si toto všechno prožili potvrdili, že seriál je opravdu kvalitní předělání jejich hrdinského příběhu. Kam se hrabou hrdinové jako Superman, Spiderman apod. TOTO jsou opravdoví HRDINOVÉ, kteří u mě mají obrovský respekt.

plakát

Megalodon (2002) 

Musel jsem zavřít jedno oko abych dokázal tomuto filmu dát vůbec 1 hvězdu. Bavili mě pouze chvíle, kdy připlul megalodon a začal něco ničit nebo tak něco a to bohužel bylo jen asi 5% z celého filmu. Sliboval jsem si od toho filmu hodně. Bylo to velké zklamání.

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) 

I přes to že parodie tohoto typu (například Scary Movie nebo Disaster Movie) jsou dost kritizované, mě se tohle líbilo. Myslím si, že by si to zasloužilo více než ubohých 51%. Podle mě je to povedená parodie.

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Kámen? Zde! Kámen? Zde! Kámen? Kámen? No jasně kámen zase chybí, určitě je někde s kamenem. Tahle komedie není sice typem komedií, které mám rád, ale i přes to mě to pobavilo. Koukali jsme na to ve škole a musím říct, že jsem nebyl jediný, kdo se u toho zasmál. Ovšem někdy mi to přišlo takové nemastné, neslané prostě nudné a nějáké ty mouchy to taky ještě má takže dávám jen ***.

plakát

Trestná lavice (2005) 

Zábavná komedie, která nenaštve. Adam Sandler je zárukou kvality a ostatní herci ho skvěle doplňují. Podle mě jeden z nejlepších filmů s Adamem Sandlerem.

plakát

Poslední prázdniny (2006) 

Podle mého je to dost hezký film. Narazil jsem na něj v televizi asi 2x a nevahal jsem se na něj znova podivat. Ovšem na 5 hvězdiček to nemá.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Ten, kdo dá tomuhle filmu méně než 5 tak filmům podle mě nerozumí. Podle mě by se kvůli tomuto filmu mělo přidat na čsfd 6 hvězdiček! Na tento film jsem se koukal více než 2x a pořád se mi to líbí. John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Bruce Willis a všichni ostatní zahráli svou roli úžasně. Hudba je také vybraná dobře. Hlášky typu "až zmizíš, budeš zmizelej, ale když nezmizíš, tak tě zmizím já!" a pod. tomu dávají šmrnc. Svojí kvalitou předčí i většinu filmů dnešní doby. Zkrátka je to jeden z mála filmů kterým bych dal 6 a možná i více.