Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Poslední recenze (69)

plakát

Osmý smysl (2015) (seriál) 

Pro zatím jim napálím 5* protože mě to chytlo a dost. Vysloveným orgasmem byla scéna, kdy Nomi utíkala před policíí, protože tam ta spolupráce byla neskutečná. Taky se tam najde pár scén nad kterýma se musíte usmát..jako když Sun chytla krámy a poznamenalo to Lita na druhé straně světa nebo scéna Will: známe se?...Lito: ano, měli jsme sex. Rozhodně body za to, že všechny postavy nejsou vyloženě klaďáci, tím narážím na Wolfganga. Myslím, že možností mají hodně, vzhledem k tomu, že dějová linka Kaly, Lita, Sun a i dalších jsou naprosto nedokončené. Seriál se nebojí násilí viz. detailní záběr na rozstřílenou hlavu a useklé ruce ani sexu viz naprosto odporný grupáč nad kterým, když se zamyslíte, tak vám dojde, že v něm byli samí chlapi :D a ani nechutností viz. záběr na hlavičku dítěte vycházející ven z rozkroku. Myslím, že Will, Lito, Sun, Capheus, Kala, Wolfgang, Nomi a Riley si v mém seriálovém repertoáru na pár let místo najdou. ...Na Vánoční speciál jsem se těšil, ale že to bude až tak super jsem fakt nečekal. Opět orgasmus pro oči. Druhou řadu hodnotím dost pozitivně, ale byla podlě mě malinko slabší než první. Trochu moc rychle rozjeli napojování na celou síť a malinko uspěchali ten konec. To, že jste chytli Jonase a toho starýho dědka je sice fajn, ale co je sakra s Wolfgangem?

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Musím pochválit netflix za něco co ostatní stanice z nějakého důvodu neumí. Používají brutalitu nenuceně.. né jako HBO přehnaně nebo stupidně jako CW, nebojí se slova fuck jako AMC ani ho necpou do každé věty jako Showtime. Když se to ale hodí, tak uslyšíte fuck a uvidíte holku si rozřezávat žíly až z toho mrazí. Hannah je neuvěřitelně otravná a prvních 8 důvodů vůbec není něco za co by se člověk zabil. Důvod jedenáct je tam jenom proto aby důvody 9 a 10 dávaly smysl a to jsou snad kromě dvanáctky jediné dva důvody, které beru. Důvod 12 je nejvíc psycho, včetně toho jak ho natočili, vypadalo to jako by sebou trhalo mrtvé tělo. Důvod 13 už byl prostě jen výkřik do tmy, ale beru. A teď k samotným účastníkům kazet nebo-li Hanniným ''vrahům''. O Jessice furt každý říká jak je krásná, ale podle mě vypadá jako vypelichaný pudl vyválený v hovnech, Alex je tak trochu buzna, ale jeho sebedestrukce byla vykreslena slušně, Tylera obdivuju, já bych na to sledování koule neměl, Courtney byla snad nejhorší ze všech a toho buzeranta za to jak jí dissoval fakt uznávám, pak byl ten negr.. to byl kretén nejvyššího rázu, ten co šel hned po něm a kradl jí ty psaníčka byl v klidu a pak už přichází aktéři hlavních důvodů... Sheri je docela pěkná a no co.. srazila značku, Justin..oh Justin.. moje nejoblíbenější postava, no a co, že nechal kámoše znásilnit svou opilou přítelkyni.. still.. Justin je nejlepší.. Na Brycovi si cením toho, že v každé situaci zachoval klidný výraz i přes to, že byl fakt solidní hovado, Claye moc neřeším, toho jsem překousl, ale moc to hrotil. Takže tak.. odvyprávěné hezky, ale chci vědět jesti Alex přežil, co udělají s Sheri, když se přiznala, kam šel Justin, jestli dostanou Bryce a co má sakra Tyler v plánu s tím kulometem. Čtyři hvězdy, kdybych byl holka tak věřím, že dám 5.

plakát

Hříšníci (2011) (seriál) 

Ok...po sedmé řadě je třeba tenhle komentář trochu překopat. Vzhledem k tomu, že tenhle seriál mi asi jednou přivodí infarkt z těch perverzních, naprosto přes čáru zvrácených scén. Takže si pojďme některé z nich připomenout. Frank souložící se svou rukou a spodním prádlem Biancy na jejím hrobu...proč? bože ptám se proč. Lip a jeho vystříkání se do kalhot, když mu babička masírovala nohy. Debbie a její odpočet pannenství. Kev a Veronica ve trojce s Veroničinou matkou za účelem dělání dítěte. Mickey přinucen šukat ruskou šlapku svým vlastním otcem s tím, že se Ian celý od krve musel dívat. Mandy těhotná s vlastním otcem, Jody závislý na sexu tak moc, že kouřil sám sebe. Opět Jody...lízající Karen, která leží v nemocnici v komatu. Frank, který má sex s ženskou, která u toho umře a on jí pak ukradne snubní prsten. Sammi vysvětlující svému zhruba dvanáctiletému synovi, jak má honit a kouřit chlapům v base s tím, že mu pak na čelo vytetuje hákový kříž. A to ani nemluvím o Carlově rakovinovém táboře, holčičce s penisem, Ianově příteli s vagínou, setkání dárců orgánů, přenášení moči v puse a dávání drog nemluvněti s downovým syndromem. Me-tard, You-tard, Retard nation!!! Bože já tak miluju Shameless. Po tomhle všem to ani jinak nejde. Vraťte mi v osmé sérii Mickeyho parchanti...vždyť jste viděli, jak vám ten jeho návrat v sedmé vyhodil ratingy nahoru!

Poslední hodnocení (357)

Rod Draka (2022) (seriál)

25.10.2022

Pán prstenů: Prsteny moci - Oko (2022) (epizoda) (S01E07)

odpad! 12.10.2022

Pán prstenů: Prsteny moci - Udûn (2022) (epizoda) (S01E06)

odpad! 12.10.2022

Pán prstenů: Prsteny moci - Odchody (2022) (epizoda) (S01E05)

odpad! 12.10.2022

Pán prstenů: Prsteny moci - Velká vlna (2022) (epizoda) (S01E04)

odpad! 12.10.2022

Pán prstenů: Prsteny moci - Adar (2022) (epizoda) (S01E03)

odpad! 12.10.2022

Pán prstenů: Prsteny moci - Na moři (2022) (epizoda) (S01E02)

odpad! 12.10.2022

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) (S01E01)

odpad! 12.10.2022

Death Note (2017)

21.01.2020

Reklama